יש לך את עיתון "בתוך המשפחה" של שבוע שעבר? אשמח לעזרה קטנה...

• הוסף לסימניות
בעיתון "בתוך המשפחה" של שבוע שעבר (לא השבוע האחרון), פורסמה מודעת חצי עמוד בעמוד שמאלי של מכירת מפות שולחן מיוחדות וגדולות באורכים של 5 ו-6 מטר.
שם החברה כלל את המילה "דקור" (באנגלית).

מפאת ניקיונות הפסח העיתון מצא עצמו בטעות בפח האשפה, ואני זקוקה לפרטי ההתקשרות שבמודעה הנ"ל.

אם יש לאי מי אפשרות לכתוב אותם כאן, אודה מקרב הלב.

תודה רבה וחג שמח!

• הוסף לסימניות
אין לי עיתון משפחה,
אבל אצלנו, במקומון באשדוד פרסמו את מפות היוקרה של "הום דקור",
אולי תוכלי לברר דרכם:
עולם הדקורציה
08-8666682
057-3107112

• הוסף לסימניות
הבנתי שהפרסום בייתון משפחה היה של היבואנים עצמם, כך שעדיין אני מעדיפה את הטלפון הישיר שלהם, אבל תודה רבה בכל אופן, אם לא אמצא זה כנראה יהיה לי לעזר.

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת???

• הוסף לסימניות
מישהו?

• הוסף לסימניות
סורי.
ראיתי אתמול מאוחר ולא יכלתי לבדוק. והיום הייתי בטוחה שכבר הסתדרת.
בע"ה בלי נדר מחר בבוקר- צהריים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;977224:
סורי.
ראיתי אתמול מאוחר ולא יכלתי לבדוק. והיום הייתי בטוחה שכבר הסתדרת.
בע"ה בלי נדר מחר בבוקר- צהריים.
אני אודה לך מאוד.
נכתב ע"י יונה יונה;977237:
את לא רואה הודעות פרטיות?
ראיתי את הודעתך ותודה לך על המידע אבל כפי שכתבת המשוןק כנראה לא מוכר ליחידים ואני צריכה לרכוש רק מפה אחת, לכן אני מעדיפה את הטלפון שפורסם בעיתון.

ובהזדמנות זו, כל מי ששולח לי הודעות פרטיות, אין לי אפשרות לענות עליהן מבלי לעבור על כל תיקיות ההודעות ולמחוק הודעות ישנות ואין לי פנאי לכך. ניתן לפנות אלי במייל ואענה בשמחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה