למסירה יש לך בוגבו בי3 ודהה המושב?

• הוסף לסימניות
הזמנתי מחול ריפוד שחור חדש למושב ואני רואה שהוא מיותר לי כרגע (בארץ נגמר, יש רק אדום או חאקי)
מוכרת אותו במחיר שקניתי חדש בקופסא (זה הריפוד עצמו ולא ריפודית). בבני ברק. או להחלפה על ריפוד אפור במצב טוב מאד
s-l1600.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כמה עולה?

• הוסף לסימניות
באחריות בוגבו מחליפים בחינם (מבד שחור).
רק אם לא שמתם במרפסת שמש או אחסנתם באוטו.
לי החליפו

• הוסף לסימניות
לי החליפו
את רצינית?
גם גגון?
דהה לי מאד.
מה צריך לעשות בשביל זה?

• הוסף לסימניות
לי יש את החאקי ואני משתגעת שכל טיפת איגלו רואים את הלכלכוך ואי אפשר לנקות במגבון. האם השחור יותר פרקטי? כמו כן אשמח לשמוע מחיר.

• הוסף לסימניות
כמה זמן תקפה האחריות?

• הוסף לסימניות
לי החליפו
אמיתי?
מה הטלפון?
מסכימים להחליף גם אם עברו שלוש שנים מקניית העגלה?
ולפותחת האשכול - מה המחיר?

• הוסף לסימניות
לכל השואלות.
לי זה היה בתוך השנתיים של האחריות.
יש כאלה שיש להם 3 שנים.
בכל אופן, המושב השחור דהה.
קצת דיברתי והחליפו לי.
מאמינה שגם גגון מחליפים.

• הוסף לסימניות
בוגבו מחליפים רק שנה ראשונה מנסיון שניסיתי לדבר איתם ואין עם מי לדבר- תאריך רכישה עבר שנה תאריך מסירה ללקוח (חודשיים אחרי) ער והם לא נתנו אחריות. גם אם מחליפים אין במלאי שחור יציעו לך אדום או חאקי. עכשיו יצא בי5 והריפוד לא תואם.
המחיר 400 ש"ח למי שהתענינה.

• הוסף לסימניות
---

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה