יש לך בת עולה לכיתה א ?

• הוסף לסימניות
ביתי עולה לא' ועדיין לא קבלנו רשימת ספרים / מחברות, תקנון צניעות ( אני מאמינה שיש כזה)
איך אני כאמא לבת ראשונה אמורה לדעת שאת המחברות מקבלים עטוף? ושאת החצאיות קונים רק בסקול? ומתי הלימודים מתחילים?
כאמא לבנים מעולם לא נתקלתי בכזה דבר מוזר ..

• הוסף לסימניות
שנה שעברה ביתי עלתה לכתה א'
בצום גדליה ב12:00 אני מקבלת טלפון מהשכנה שהבת שלי מחכה למטה.
מאיפה הייתי אמורה לדעת שמסיימים בבית הספר מוקדם (בניגוד לגנים שמסיימים כרגיל)?
כאמא לבנים לא נתקלתי בכזה דבר מוזר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיליארד;2212822:
שנה שעברה ביתי עלתה לכתה א'
בצום גדליה ב12:00 אני מקבלת טלפון מהשכנה שהבת שלי מחכה למטה.
מאיפה הייתי אמורה לדעת שמסיימים בבית הספר מוקדם (בניגוד לגנים שמסיימים כרגיל)?
כאמא לבנים לא נתקלתי בכזה דבר מוזר...

זה ממש מחדל
חשבתי שאצל הבנות יותר מסודר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;2212818:
ביתי עולה לא' ועדיין לא קבלנו רשימת ספרים / מחברות, תקנון צניעות ( אני מאמינה שיש כזה)
איך אני כאמא לבת ראשונה אמורה לדעת שאת המחברות מקבלים עטוף? ושאת החצאיות קונים רק בסקול? ומתי הלימודים מתחילים?
כאמא לבנים מעולם לא נתקלתי בכזה דבר מוזר ..

בדרך כלל, בדרך כלל, המורה שולחת הזמנה למפגש הראשון של כיתה א' (לרוב, ביום פתיחת שנת הלימודים בשעות אחר הצהריים)
ייתכן שזה מתעכב עקב סיבות מוצדקות (או שלא) אבל הכי פשוט להרים טלפון למזכירות בית הספר ולשאול שם. הם וודאי ידעו לענות לך תשובות טובות יותר ממשתתפי הפורום.
לגבי הספרים והמחברות: בכיתה א' חוץ מקלמר לא צריך לקנות שום דבר. המורה מחלקת ספרים, מחברות, עטיפות וגם מסבירה את כל המצופה מההורים.

חבל על הלחץ, פשוט תרימי טלפון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוצרות1;2212829:
בדרך כלל, בדרך כלל, המורה שולחת הזמנה למפגש הראשון של כיתה א' (לרוב, ביום פתיחת שנת הלימודים בשעות אחר הצהריים)
ייתכן שזה מתעכב עקב סיבות מוצדקות (או שלא) אבל הכי פשוט להרים טלפון למזכירות בית הספר ולשאול שם. הם וודאי ידעו לענות לך תשובות טובות יותר ממשתתפי הפורום.
לגבי הספרים והמחברות: בכיתה א' חוץ מקלמר לא צריך לקנות שום דבר. המורה מחלקת ספרים, מחברות, עטיפות וגם מסבירה את כל המצופה מה=הורים.

חבל על הלחץ, פשוט תרימי טלפון

הרמתי טלפון לגבי הספרים ונעניתי בתשובה מזלזלת : מה, את לא יודעת שבכיתה א מקבלים מחברות ? זה בת ראשונה שלך?
מה שאני שואלת פה זה לדעת אם זה ככה בכל בתי הספר היסודיים או שזה רק פה.

• הוסף לסימניות
לזלזל אף פעם לא צריך וזו וודאי תשובה לא ראוייה
בדרך כלל יש יחס מכבד להורים וגם התארגנות טובה יותר
בה מקבלים את ההזמנה לא ברגע האחרון
כנראה שיש שם איזה בלגן בבית ספר ולכן הם מתאחרים
ואת בהחלט יכולה לבקש (כאימא לילדה ראשונה ולא רק) לוח חופשות מסודר ומתי מסיימים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;2212836:
הרמתי טלפון לגבי הספרים ונעניתי בתשובה מזלזלת : מה, את לא יודעת שבכיתה א מקבלים מחברות ? זה בת ראשונה שלך?
מה שאני שואלת פה זה לדעת אם זה ככה בכל בתי הספר היסודיים או שזה רק פה.

ממש לא בכל בית ספר מקבלים מחברות! עטיפות כן,אבל ספרים ומחברות ממש לא. בדרך כלל נשלח אלייך מכתב עם כל הפריטים שצריך לקנות כמו שאמרו לך למעלה

• הוסף לסימניות
חייבים לדרוש מהמוסד הודעה מוקדמת אם מסיימים לימודים מוקדם .
מוסד שלא עושה זאת זה מחדל.

• הוסף לסימניות
ביתי עולה ג"כ לא' בע"ה.
קיבלנו רשימה מסודרת של ספרים ומכשירי כתיבה נדרשים.
צוין שם כי מחברות יסופקו ע"י המורה. (זו שנה ראשונה שמספקים מחברות).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בפוטנציאל;2212891:
חייבים לדרוש מהמוסד הודעה מוקדמת אם מסיימים לימודים מוקדם .
מוסד שלא עושה זאת זה מחדל.

בפרט שאין שום בסיס חוקי לקיצור יום לימודים בימי צום..

• הוסף לסימניות
בקיצור מחדל. ושלא תחשבו זה בית ספר ותיק וגדול.
תחשבו אם יש אמהות כמוני שכבר לקנות חצאיות ועכשיו יגלו שיש חצאיות מסוימות ולא כל חצאית כחולה תתאים. איך אנחנו אמורות לנחש?

• הוסף לסימניות
תשאלי אמהות שיש להן בנות בית הספר הזה אלו חצאיות דורשים
ספרים ומחברות את לא צריכה בא' לדאוג לכלום רק ילקוט וקלמר מלא

• הוסף לסימניות
יש לי הרגשה פנימית שזה הבית ספר של הבת שלי...

דוקא כשהיא עלתה לא' כן קיבלנו מכתב עם מה שצריך להביא, ממש כמה ימים לפני פתיחת שנה,
אבל ההתנהלות הזאת ממשיכה לאורך כל הדרך

אני זוכרת שלפני חנוכה התקשרתי למורה לשאול עד איזה יום לומדים, כי לא היתה שום הודעה, והיא אמרה לי- מה זאת אומרת? כרגיל כמו כל שנה. אם היה שינוי היינו מודיעים. הלו זה כיתה א'!
ואני דווקא לא רוצה לשאול אמהות אחרות.

ונכון, זה בי"ס ותיק. ומאורגן במה שחשוב לו. פשוט עושה הרגשה שהאמהות לא זכאיות ליחס מכבד.

• הוסף לסימניות
ספרים ומחברות את לא צריכה בא' לדאוג לכלום רק ילקוט וקלמר מלא[/QUOTE]

לא בהכרח, אצלנו כן ההורים רוכשים ספרים, אם כי לא משתמשים בהם ביום הראשון של השנה, ומחברות- זו שנה ראשונה שהמורות מביאות, עד שנה זו ההורים קנו.
לדעתי את צריכה לברר מתי מתחילים כי בד"כ כיתות א' לא מתחילות יחד עם כולם אלא יום-יומיים קודם (מפגש הכרות עם בי"ס והמורה).

• הוסף לסימניות
מאד תלוי באיזה בית ספר
את צריכה לשאול אמהות מאותו בית ספר
יש בתי ספר שהמורה קונה את המחברות
ויש כאלו שגם את הספרים
תלבושת תלוי בבית הספר
תקנון צניעות ב"ה לא הוחתמנו אף פעם
ןכן זה נורא לא נעים לקבל יומיים לפני תחילת הלימודים את הפתק מהמורה ושום הודעה לפני כן

• הוסף לסימניות
גם לי יש עולה לאלף בבני ברק
דוקא קבלנו דיסק שירים ודף תקנון וכל הפרטים שצריכים לקנות
אצלנו כן צריך לקנות מחברות

בקשר לחצאיות תלבושת ב"סקול" גן ורשא יודעים איזה חצאית מתאימה לכל בי"ס

• הוסף לסימניות
אני אמא לשיירה של בנות, ועדיין לא זוכרת מה התהליך בכל שלב
מה שאני כן זוכרת בעל פה זה את הטלפון של מזכירות בית הספר :D

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

מישהי יכולה להסביר לי איך זה הולך הקבלה והכניסה לכיתה א' ?
רשמתי את הבת שלי(בת ראשונה ) בבני ברק.
ועדין לא קיבלתי שום טלפון. או הודעה.
מתי מקבלים טלפון/הודעה מהבי"ס ? אם בכלל?
האם יש מבחן וכניסת קבלה ? להתרשם מהבת /מהמשפחה ? איך ומתי זה הולך?
באזור שלי ,יש 2 בית ספר אזוריים (לא עמותה, של העירייה) ושבטלפון נרשמתי לא אמרו איזה בית ספר לבחור , רק היה רישום. אז איך הם יודעיםאיזה בי"ס אני רוצה ?? אני צריכה לבקש ??

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה