- הוסף לסימניות
לצערי הרב, בזמן שעבר הם ממש העלו את המחיר, וגם שווי הפונט עלה.את יכולה לברר איפה?
היום דיברו איתם שם - 2 חנויות, גם היהודי וגם הגויי וזה עולה 520 פונט.
יוצא כמעט כמו פה ולא כלכך שווה להביא משם.
חבל...
לצערי הרב, בזמן שעבר הם ממש העלו את המחיר, וגם שווי הפונט עלה.את יכולה לברר איפה?
כןמישהי יודעת אם יש אפשרות להוריד את כל הריפוד של הדונה X לכביסה?
לאוהאם יש אפשרות להוריד את הכרית הקבועה שם?
יש בשילב אם אני לא טועה זה 140מה עם כיסוי לגשם לעגלה ? (דונה X) יש בשילב? ומישהי יודעת כמה עולה?
כי רואה בעלי אקספרס ב 43 ש"ח לא יודעת כמה טוב זה..
יש לחצן במושב מקדימה למטה ועם היד השנייה מותחים את המושב מבפנים למעלהמישהי יכולה להסביר לי איך משכיבים את הדונה החדשה?
ראיתי בעלי אקספרס משו אבל זה מתלבש עם כל הסלקל משו שלא מתאים בחדשה כי הכרית ראש לא יוצאתיש לך בתחתית הסלקל לחצן שאת מושכת אליך ועם היד השניה משכיבה את אזור הראש.
משהו שמע על כיסוי חורף לדונה?
אשמח לדעת מה באמת מתאים ל xיש בשילב אם אני לא טועה זה 140
הבנתי שלx לא הולך כמו לדונה הישן השאלה אם מה שיש בעלי אקספרס מתאים גם לדונה x
מקפיצה
מישהו מצא כסוי לדונה X באליאקספרס ויכול לשתף קישור?
אני קניתי באליאקספרס וזה מתאים לדונה X רק כשהיא במצב ישיבה (אני הוספתי סקוץ׳ למעלה שלא יזוז)הכיסוי לגשם באליאקספרס מתאים גם לדונה × החדשה?
לי גם יש אותה ללא רכב ואני ממש מרוצה ממנה, אפשר גם לעלות איתה לאוטובוס בין-עירוני וזה ממש נוח.יש לך אותה במקום עגלה?
או רק לרכב?
אם אני רוצה לקנות אותה ללא רכב
נראה לך שווה את זה?
אפשר להרים אותה למעלה ואז יש יותר מקום בעגלהלמישהי יצא להתעסק עם כרית הראש- כדי שתתאים לתינוקות יותר גדולים? אודה מאד לתשובה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //