מחיר למשתכן יש לך דירה שזכית במחיר למשתכן (לאו דווקא) ומעוניין להחליף דירה בעיר אחרת המקום שלך כאן (כמובן ע"פ חוק)

• הוסף לסימניות
יש היום המון אנשים שרכשו דירות בערים שהם לא רצו מלכתחילה לגור שם
בעיקר אלה שזכו במחיר למשתכן
ויש המון פרויקטים שכבר יכולים למכור את הדירות כמו ברמת בית שמש ד וכדו' ובמקום שימכרו בבית שמש ויקנו במקום אחר והעלויות כ"כ גבוהות
תיוך לקניה. ותיוך מכירה. ועו"ד בשני הדירות.
אפשר פשוט להחליף דירות בין שני זוכים.
נכון אני יודע שיש הבדלי מחירים ואחד יש לו 3 חדרים ולשני 4 חדרים על כל הדברים האלה אפשר לגשר בתשלום על החדר הנוסף או על העיר שיקרה יותר.
ובכך חוסכים כאב ראש כ"כ גדול של מכירה וקניה כל אחד לחוד זה נראה לי דבר מוצלח מאוד לכל הזוכים האלו כמוני
אשמח לחוות דעתכם

• הוסף לסימניות
אתה מציע רעיון לקנות ולמכור דירה בלי מתווכים.
רעיון מעולה לא צריך בשביל זה לשחק החלפות ולהתפשר.

• הוסף לסימניות
נשמח לשמוע, לי יש זכות באלעד לבחירה ואני לא מתכנן לגור שם, יש מישהו שזכה בערים אחרות במרכז שהיה מעוניין להחליף?

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט להחליף דירות בין שני זוכים.
רעיון מוצלח לעניות דעתי.
רעיון גאוני
אחלה רעיון
אבל איך עושים את זה
כל דירה רשומה על שם מישהו כל החלפה של בעלות צ' להיות מדווחת
נראה לי שאין אפשרות לדווח על החלפה אלא או מתנה או מכירה
כמו''כ הקבלן חותם חוזה עם זוכים לפי רשימה שמשרד השיכון מביא לו אז איך תחליף
אם יש לך רעיון מקורי נשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
יש לי דירה בקרית ספר ורוצה להחליף עם מישהו שיש לו דירה בתפרח כמובן שנתחשבן בהפרשים יש מעוניינים בקהל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה