מידע שימושי יש לך הרבה הוצאות באשראי? כמעט נפלנו...

• הוסף לסימניות
היום התקשר אלי נציג מהבנק שלי -אחד הבנקים הגדולים והידועים
ואמר לי אני רואה שיש לכם הרבה הוצאות חריגות באשראי לאחרונה
התפלאתי, לא הוצאנו לאחרונה משהו חריג מעבר להוצאות השוטפות הרגילות
הוא ממש התעקש אני רואה סכומים חריגים,
חשבתי לתומי, שמאחר והוא מהבנק כנראה הוא רואה דברים שאני לא יודע...
אמרתי לו שלא זכור לי משהו חריג למרות זאת ושאבדוק

ואז הוא שאל
אנו רוצים להציע לך הלואה, אמרתי לו מדוע הלוואה, אין לי צורך בה?

מסתבר שהבנק מנסה לגרום ללקוח בצורה לא ישרה - ללחץ בתחילת השיחה שכביכול יש לך הרבה הוצאות

ואז הבן אדם יסגור הלואה...

שימו לב לכך...

• הוסף לסימניות
אצלנו זה קרה לפני כמה שנים. והתקשרו שוב ושוב להציע הלוואה
עד שבעלי נכנע ולקח הלוואה
ומשם התחלנו ליפול וליפול...
אם לא מסתדרים ביומיום, הלוואה היא לא פתרון. זה רק גורם לעוד הוצאה חודשית, שרק תכניס אתכם לבור יותר גדול

• הוסף לסימניות
אצלנו זה קרה לפני כמה שנים. והתקשרו שוב ושוב להציע הלוואה
עד שבעלי נכנע ולקח הלוואה
ומשם התחלנו ליפול וליפול...
אם לא מסתדרים ביומיום, הלוואה היא לא פתרון. זה רק גורם לעוד הוצאה חודשית, שרק תכניס אתכם לבור יותר גדול
לגמרי
ולכן כל כך היה הזוי לקבל את ההצעה להלואה הלואה בצורה כזו מהבנק שלנו!!
בד''כ השיחות הנ'ל הן מחברות חיצוניות...

בקיצור לפקוח בחים אלף עיניים

• הוסף לסימניות
ברור שהבנק מנסה לשווק הלוואות...

לא סותר את זה שיש דרך לעשות את זה-
וכמובן מי שלא צריך שלא יקח סתם.
חד משמעית
קבוע לפני החגים הבנק מתקשר וכו'
פה זה פשוט נעשה בדרך לא ראויה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה