יש לך זכוכית במטבח?? יש לי שאלה...

• הוסף לסימניות
לקראת המטבח החדש שלי, רציתי להתייעץ.
אני רוצה לעשות חלק מהדלתות/קלאפות בארונות העליונים עם חזית מזכוכית.
ושאלתי -
האם יש הבדל מבחינת פרקטית, כלומר הניקיון, יותר קשה/קל?
או אולי מבחינות אחרות שלא עולות כרגע בדעתי.
מניסיון שלכן, אתן ממליצות? מרוצות? לא מרוצות? וכמובן - מדוע?

תודה רבה מראש על ההיענות.

• הוסף לסימניות
ממליצה,
קל לניקוי (בכל אופן, יותר מפורמייקה.), מוסיף יופי...

• הוסף לסימניות
דוקא אצלי בדיוק הפוך. הזכוכית צורכת ניקוי יתר כיון שהיא 'תופסת' אבק והוא נראה עליה כמו שכל כתם הכי קטן נראה עליה. צריכה לנקות אותה כל יום. ואילו את הפורמיקה מנקה פעם בשבוע וגם זה לא הכרחי.
אולי תלוי בסוג ובצבע.

• הוסף לסימניות
אם טורקים את הדלת זה עשוי להשבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה ורחל;1405500:
אם טורקים את הדלת זה עשוי להשבר?

ממש לא. מדובר בזכוכית עבה. אבל ממתי טורקים דלתות שהן למעלה?

• הוסף לסימניות
יש כל כך הרבה סוגי זכוכיות, וכן רמות אטימות בזכוכית. זה משהו שחייבים לברר היטב בחנות.

ראיתי כבר זכוכיות שנראות זוועה וכל טביעת אצבע קטנה בולטת למרחוק, ולעומת זאת, זכוכיות נאות ופרקטיות שמתנקות בקלות ומוסיפות הרבה יופי.

• הוסף לסימניות
מטבח זה מקום דינמי
מאוד הגיוני שיטרקו מהר ארון כי ירוצו לארון הבא להוציא משהו אחר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח פוגל;1405508:
יש כל כך הרבה סוגי זכוכיות, וכן רמות אטימות בזכוכית. זה משהו שחייבים לברר היטב בחנות.

ראיתי כבר זכוכיות שנראות זוועה וכל טביעת אצבע קטנה בולטת למרחוק, ולעומת זאת, זכוכיות נאות ופרקטיות שמתנקות בקלות ומוסיפות הרבה יופי.

איך אפשר לדעת זאת כשבוחרים את הזכוכית?

• הוסף לסימניות
היום כשהכל טריקה שקיטה,
למה שישבר???

• הוסף לסימניות
לקלאפות יש מנגנון של טריקה שקטה
כך שגם אם טורקים זה לא נטרק אל נסגר לאט ובעדינות

• הוסף לסימניות
יש לי במטבח כמה קלאפות זכוכית , הם לא נשברות , הטריקה עדינה - זה מאוד משדרג וכמובן אין מה להשוות לפורמייקה ... בהחלט צריך לנקות לעיתים קרובות אבל זה עניין של כמה שניות עם ספרי חלונות ונייר סופג . המראה שווה את זה .

• הוסף לסימניות
שימי לב מה את מתכוונת לאחסן מאחורי הזכוכית...
אם זה שקוף - צריך שיהיה מסודר
וגם אם זה חלבי - רואים מטושטש את הצבעים
אבל זה בהחלט מוסיף יופי וגיוון למטבח.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שאפשר לראות דרך הזכוכיות האלו הם עבות ואטימות במיוחד
והם נועדו לכך שלא יראו דרכם .

• הוסף לסימניות
זכוכית שקופה או חלבית יותר קשות לניקוי.

זכוכית צבעונית אטומה זה תענוג... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה