www.prog.co.il
בוודאי שיש,@שירות לקוחות - cybex האם אין שום מזרון שמתאים לזה?
זה מבחינתי ממש חובה עם ילדים שמנשנשים ונשפך משהו וכו...
www.pastell.co.il
מעניין,אם את משתמשת הרבה בקניות- הסל של זה ממש קטן!
לא יודעת לעומת טיולונים אחרים, לעומת הדרגונפליי זה הבדל מטורף.
וגם ההשרוך של ההעברה בין מצבים- קצת קשה לתפעול
אבל בסה״כ מרוצה מאד! נוחה, קלילה, יציבה.
@שירות לקוחות - cybex - נקודות לשיפור...
נכון כשכובד הראש של הילד בסוף העגלה היא לא מספיק יציבה, את צריכה לקחת את הילד טיפה קדימה שהמשקל יתאזן בכל העגלה.אם כי לפי השימוש שלי ראיתי שכשהוא על שכיבה מלאה הוא עלול להתהפך אחורה די בקלות אבל לא כמו הטיולונים האחרים שמתהפכים עם כל נגיעה
אוי זה נשמע כמו חיסרון שהורס את כל המעלות של העגלה... (כי אני רוצה את העגלה הזאת גם בגלל שכיבה מלאה, והתלהבתי מהיציבות שלה אבל אם בשכיבה היא לא יציבה לא בטוח ששווה להשקיע)נכון כשכובד הראש של הילד בסוף העגלה היא לא מספיק יציבה, את צריכה לקחת את הילד טיפה קדימה שהמשקל יתאזן בכל העגלה.
יש לי את הטיולון הזה כבר מעל שנה ואין לי מושג על מה מדובראוי זה נשמע כמו חיסרון שהורס את כל המעלות של העגלה... (כי אני רוצה את העגלה הזאת גם בגלל שכיבה מלאה, והתלהבתי מהיציבות שלה אבל אם בשכיבה היא לא יציבה לא בטוח ששווה להשקיע)
כנראה...מעניין,
השרוך של האיזי S+2 קל ופשוט, מופעל ביד אחת בלבד, גם לישיבה וגם להשכבה.
הלכו אחורה?
איפה קנית? יש לך תמונה / שם של החברה?מזרן קניתי בערך ב70 ש”ח שהחורים לכתפיות נסגרים עם תיקתקים וככה אפשר להשחיל
איפה קנית? יש לך תמונה / שם של החברה?
לגבי הסל- השתדלנו לעשות הכי גדול שאפשר אבל שיתקפל גם בקלות.אם את משתמשת הרבה בקניות- הסל של זה ממש קטן!
לא יודעת לעומת טיולונים אחרים, לעומת הדרגונפליי זה הבדל מטורף.
וגם ההשרוך של ההעברה בין מצבים- קצת קשה לתפעול
אבל בסה״כ מרוצה מאד! נוחה, קלילה, יציבה.
@שירות לקוחות - cybex - נקודות לשיפור...
בתור אחת שמאדדדד מרוצה מהעגלה,לגבי הסל- השתדלנו לעשות הכי גדול שאפשר אבל שיתקפל גם בקלות.
העגלה מאד יציבה לכן יש לא מעט שסיפרו שתולים שקיות על הידית גם.
לגבי השרוך- לא קיבלנו תלונות שזה בעייתי עם יד אחת.
תוכלי לשלוח סרטון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים