עזרה יש לך מגפונים עם עקב שטוח?

• הוסף לסימניות
מגפונים שטוחות שעומדות יפה על הרגל. אשמח אם תכתבי לי איפה קנית או ראית. מחפשת בנרות כבר הרבה זמן
יש אותם יותר בקניונים או בר' עקיבא/גאולה וכו'?
תודה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
במרשה בלרינה.

• הוסף לסימניות
זארה ילדים יש מלא ממש יפות, והמידות שם גם שלי נשים.
כדאי להסתכל.

• הוסף לסימניות
איזו מידה את מחפשת?
יש לי מידה 39 מקסימות, לא מתאימות לי במידה, מעוניינת למכור.

• הוסף לסימניות
‏‏צילום מסך (130).png

• הוסף לסימניות
ברשותנו מגפון גרב עומד על הרגל מהמםםםםם!!!!!!!!!!!!
פשוט לא מתאים לנו במידה :(
מידה 39 גובה הגרב 21 ס"מ מעל הסוליה
מחיר: 95 אזור אשדוד גמיש
לפנות למייל GOLDY10200 שטרודל ג'ימייל נקודה קום

• הוסף לסימניות
ממש תודה!
אבל אני מחפשת מגפונים קצרות

• הוסף לסימניות
זה מאוד קצר סתם נראה בתמונה לא נכון תמדדי 21 ס"מ זה האורך

• הוסף לסימניות
בפיט פירסט ברב שפע ראיתי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 611750102-2.jpg
    611750102-2.jpg
    KB 34.7 · צפיות: 106

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה