עשיתי לפני שנה + מטבח לבן צבע בתנור.
לבנתיים מרוצה מאוד מאוד, עמה שחששתי לפני - לא מתחרטת לרגע - המראה מהמם והניקיון פשוט תענוג!
אין לי בכלל שריטות וחבלות - למעט מקום אחד שהילדים כל הזמן גוררים לשם כסא, וברגליים של האי שמקבלות גם כן הרבה דפיקות מהכיסאות.
מה שכן - יש לי גם מיטת ילדים ומיטת תינוק בצבע בתנור - והמצב שלהם לא מזהיר - כבר מההתחלה הם קיבלו חבלות.צפה בקובץ המצורף 664188
אז ייתכן שיש הבדל בין סוגי הצבע או צורת הצביעה....
בשביל לקבל את התוצאה הזו במטבח,אני ממש מתעניינת בסגנון כזה של מטבח,
העניין הוא שאני רוצה לעשות מרווחים בין המגירות והארונות ,בשביל לקבל את התוצאה הזו במטבח,
את לא חייבת ללכת על צבע בתנור.
אפשר ללכת על פולימר.
חברת בלורן מציעה היום פולימרים במגוון רחב של סוגי מסגרות
והם עמידים יותר מצבע בתנור
והתוצאה זהה.
בהצלחה!
את צודקת , הדפנות שבין היחידות בסוג כזה של מטבחהעניין הוא שאני רוצה לעשות מרווחים בין המגירות והארונות ,
לדוגמא:
צפה בקובץ המצורף 1856540
אפשר לראות בתמונה שיש מן "מסגרת" סביב הארונות והמגירות.
הבנתי שבפולימר זה פחות אפשרי.
אצלי נגר עשה חלקים קטנים בטבח בצבע בתנור תואם לפולימר. נראה ממש אותו דבר.עשויות תמיד מצבע , וכדי שלא יהי לך הבדלי גוונים , את צריכה לעשות את כל המטבח בצביעה .
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים