עזרה יש לך מיטת היי-רייזר ממתכת של חברת קחטן/קומפורט?

• הוסף לסימניות
ועוד נקודה למחשבה:
קומפורט זה בבעלות חרדית וקחטן לא, כך שיש ענין של "צאו והתפרנסו זה מזה"
לא שיש לי היכרות עם הבעלים ואין לי מניות אצליהם אבל כך אמרו לי בחנות וזה היה אחד השיקולים שקניתי קומפורט ואגב הטיב והאיכות מצוינים מאוד.
אם צריך המלצה לחנות בב"ב אז אנחנו קנינו ברומסטור ברח' שלמה המלך מול ארמונות חן אצל ישראל מאיר פכטר (שגם איתו אין לי הסכמים) אבל פשוט נדהמנו מהשירות הסובלנות החיוך והאמינות!

• הוסף לסימניות
כמה עולה מיטה משולשת של קומפורט?

• הוסף לסימניות
התייחסתם לחברה,
אני מתייחסת בעיקר לפרקטיות של המתכת מט לעומת מבריק, מה עדיף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הגובה לא אומר שזה אורטופדי..

• הוסף לסימניות
הגובה לא אומר שזה אורטופדי..
הם אמרו לי שכל המזרנים שלהם אורטופדיים, זה לא נשמע לי.
אז מאיפה מזמינים? איך מתאימים למידות השולחן?

• הוסף לסימניות
לי יש קומפורט. המזרונים העבים קצת קשים מידי, לא לכולם זה נח...

• הוסף לסימניות
הם מציעים מזרן 14 ס"מ, זה האורטופדי?
או שיש משהו אחר?
אני לפני הזמנה אשמח שתענו לי. (משולשת של קומפורט)
תשאלו בחנות
אני לא זוכרת מה הגבהים- אבל כמובן הכי יקר היה הכי נוח
ועוד משהו -מומלץ לשכב עליהם בחנות!

האורחים המבוגרים שלנו אומרים שזה נוח כמו מזרנים של חדרי שינה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה שאני מעלה משהו ישן
אני רוצה לשאול לגבי המזרונים של קומפורט אלא בצפיפות 33 הגבוהים יותר, האם הם נוחים עם רכות או קשים?

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מעלה משהו ישן
אני רוצה לשאול לגבי המזרונים של קומפורט אלא בצפיפות 33 הגבוהים יותר, האם הם נוחים עם רכות או קשים?
האם העלת מידע בחכתך? אכן הגבוהים הם נוחים או קשים?

• הוסף לסימניות
אני קניתי מיטות ממי שפרסם קרן בני תורה ,
הגיעו וממש מרוצה, נראה כמו קונפורט ובחצי מחיר

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על קחטן ולא על קומפורט. יש לי גם וגם.
קחטן לוקח בענק בכל הפרמטרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה