עזרה יש לך מיטת היי-רייזר ממתכת של חברת קחטן/קומפורט?

• הוסף לסימניות
הזמנתי מיטת היי רייזר משולשת ממתכת של חברת קחטן בצבע לבן, המיטה עדיין לא הגיעה, אבל פתאום התברר לי שהמתכת שלהם צבועה במט ולא בלק,
האם מט זה באמת פחות פרקטי? מבחינת איך שהמראה נשמר אחרי שימוש, נקוי כתמים וכו'.
האם לנסות לבטל את ההזמנה ולקנות מיטה של קומפורט בגלל שהמתכת שלהם מבריקה, למרות שאז גם אצטרך להתפשר על הדגם?
אודה לכל מי שתוכל לעזור לי.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אצלי 3 שנים נראה מצוין המתכת

• הוסף לסימניות
אצלנו של קחטן חלק מהמתכת מחלידה ולא ברור לי למה!

• הוסף לסימניות
אין על מדי קומפורט מיטה עם מזרונים אורטופדיים שהאורחים באים הם רבים מי יישן עליה

• הוסף לסימניות
לי של קחטן-מתכת לבנה-מיטה לבנה כבר 5 שנים ונראית חדשה

• הוסף לסימניות
קחטן 5 שנים צבע בז'
נראה מעולה
מנקה אבק ולא מעבר....

• הוסף לסימניות
אין על מדי קומפורט מיטה עם מזרונים אורטופדיים שהאורחים באים הם רבים מי יישן עליה
המזרנים לא באים עם המיטה, כל אחד והמזרנים שהוא רכש בנפרד, גם למיטה של קחטם אפשר לקנות מזרנים אורטופדיים,

• הוסף לסימניות
לי של קחטן-מתכת לבנה-מיטה לבנה כבר 5 שנים ונראית חדשה
קחטן 5 שנים צבע בז'
נראה מעולה
מנקה אבק ולא מעבר....
אצל שתיכן המתכת היא מט ולא מבריק?
ומה קורה עם כתמים, האם הם גם מתנקים?
החוות דעת שלכן מנסיון בשטח ועוד עם מיטה בת כמה שנים מאוד עוזר לי!
מה אתן אומרות, האם יש צורך שאצבע את המתכת בלק?

• הוסף לסימניות
יש לי מיטה משולשת של קומפורט צבע שמנת מט,
נראית מהמם!
לא התקלף שום צבע
קלה מאוד לניקוי
מבריק תמיד נראה לי שיראו עליו טביעות אצבעות... העדפתי מט

• הוסף לסימניות
לי יש מיטת קומפורט, היי רייזר, רק שנה אחת, מצב מצוין, לא נתקלתי בשום בעיה.

וגם אנחנו בדיוק בהתלבטות בין קחטן לקומפורט
דווקא מתעניינת על קומותיים מחומשת
הפרש של 1000 ש"ח במחיר בין קומפורט לקחטן, ומתלבטים מאוד אם שווה להשקיע יותר בשביל קחטן או לא

האם קחטן נחשבים לאיכותיים יותר?

כל מידע יעזור לנו

תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש לי אפשרות עכשיו אם אני רוצה לבטל את ההזמנה של המיטה מט מקחטן ולהזמין מבריק מקומפורט.
אני שואלת מחדש.
על מה אתן ממליצות מלכתחילה - מתכת מט או מבריק? הבנתי שבשניהם הצבע בתנור.
א. מבחינת איך שהצבע נשמר.
ב. מבחינת כמה קל לנקות ולהוריד כתמים (של נעליים, לורדים וכדו')

• הוסף לסימניות
אני מבחירתי עשיתי מט
מאוד מרוצה.

• הוסף לסימניות
יש לי מיטה משולשת של קומפורט צבע שמנת מט,
נראית מהמם!
לא התקלף שום צבע
קלה מאוד לניקוי
מבריק תמיד נראה לי שיראו עליו טביעות אצבעות... העדפתי מט
גם לי כנ''ל
מיטה נהדרת ומומלץ לשדרג למזרנים אורטופדים

• הוסף לסימניות
יש אולי משיהי שיש לה גם מט וגם מבריק ויכולה לומר על מה היא ממליצה?

• הוסף לסימניות
אני בררתי הרבה על ההבדלים בינהם וממה שהבנתי קומפורט צובעים את המיטות ברובוט מיוחד
בחום גבוה בתנור כפול שתי שכבות כך שאין סיכוי שזה מתקלף
דבר נוסף אם את לוקחת מיטה בשילוב עץ כדאי לך מאד לבדוק את הענין של העץ שקומפורט נותנים עץ בוק מלא וקחטן נותנים מ.ד.פ. שלא עמיד במים

בסופו של דבר אני העדפתי קומפורט ומאד מרוצה ב"ה נראת כמו חדשה

• הוסף לסימניות
אני בררתי הרבה על ההבדלים בינהם וממה שהבנתי קומפורט צובעים את המיטות ברובוט מיוחד
בחום גבוה בתנור כפול שתי שכבות כך שאין סיכוי שזה מתקלף
דבר נוסף אם את לוקחת מיטה בשילוב עץ כדאי לך מאד לבדוק את הענין של העץ שקומפורט נותנים עץ בוק מלא וקחטן נותנים מ.ד.פ. שלא עמיד במים

בסופו של דבר אני העדפתי קומפורט ומאד מרוצה ב"ה נראת כמו חדשה
אני לא משלבת עץ. מדברת רק על מיטת מתכת, בצבע לבן.

• הוסף לסימניות
גם לי הייתה את אותה התלבטות האם לקחת חברת קחטן או את קומפורט רוב החנויות המליצו לי על קומפורט שהן איכותיות יותר , ואכן צדקו !!! המיטה כבר 5 שנים כמו חדשה !!!
הם גם יפות יותר ועדכניות יותר ,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה