כי הם יכולים להגיד כל מיני דברים, העיקר תחדשיש לי. לא עברו לי שלוש שנים לכן לא יודעת..
למה לא לשאול אותם ישירות?
כנראה לא ראה את האשכולות שנטחנו..הנושא נדוש כאן עד דק.
המכשיר לא יעבוד כלל. יהיה מושבת עד תום. אא"כ יחדשו את ההגנה של הדרן.
למה? זו המדיניות שלהם וזה מה יש. אין טעם לחזור שוב על האשכולות בנושא הזה...
מה עם הסוכן שלך?כי הם יכולים להגיד כל מיני דברים, העיקר תחדש![]()
כנראה לא ראה את האשכולות שנטחנו..
אני לא נתקלתי בהם
www.prog.co.il
בסדר. סליחה מותק.. לא רציתי להטריח אף אחדכבר טחנו את הנושא הזה כאן באתר מספר פעמים. לדוגמא באשכות הזה https://www.prog.co.il/threads/אני-מסיים-3-שנים-בהדרן-רציתי-לשאול.661053/
לי היתה תקלה אתמול בצהריים. היום לא נתקלתי במשהו.אפרופו יש איזו תקלה בווטסאפ?
לי ולעוד כמה בסביבתי יש כעתלי היתה תקלה אתמול בצהריים. היום לא נתקלתי במשהו.
כן. כנראה משהו רוחבי.אמממ
סליחה, נכון
כנראה שיש..
משהו רוחבי הכוונה בווצאפ באופן כללי?
תקלה בכל העולם וגם למשתמשי הדרן.
איך הם יפתרו? ווצאפ צריכים לפתורתקלה בכל העולם וגם למשתמשי הדרן.
התקלה בשרתי ווצאפ ולכל העולם כבר שעתיים אין ווצאפ.
הדרן עוד לא פתרו את זה
זה היה בהלצה.איך הם יפתרו? ווצאפ צריכים לפתור
שעתיים!! מטורף
אוףףזה היה בהלצה.
כי יש פה אנשים שחושבים שאם ווצאפ קרסה זה קשור להדרן...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים