דרוש מידע יש לך משאבת חלב ביאמבה pump pro?

• הוסף לסימניות
קניתי ממש עכשיו את הדו''צ
המוכרת מאד המליצה אבל אני ממש לא מרוצה
מעניין אותי לשמוע חוויות משתמש מנשים אחרות

מה שבעיקר מפריע לי:
1. החיבורים לא ברורים, כל הזמן צריך להדק ולבדוק מה נתקע ולמה זה לא שואב, ולחזק וכו.
2. הכפתורים מאד קלים להפעלה, כל נגיעה- זה עוצר אותה. ממש מעצבן!

יש מזדהות?
או שאולי פשוט יש בעיה במשאבות שלי

אשמח מאד למידע.

• הוסף לסימניות
יש לי
(את הרגילה לא הסופט ) ואני מאד מרוצה לא מזדהה עם מה שאמרת אולי תקלה במכשיר שלך ?

• הוסף לסימניות
תודה.
אני מחפשת מישהי שיש לה את מה שיש לי
הפאמפ זה הסופט? כי אצי רשום פאמפ

• הוסף לסימניות
אני עם פאמפ פרו, בהתחלה החיבורים היו מעצבנים, התרגלתי מהר מאד ולא מפריע לי.
הקטע עם הכפתורים העדינים - ממש מסכימה!! כל פעם שאני שמה את המשאבה בתיק הכפתורים נלחצים והתיק מתחיל לרטוט...
אבל חד משמעית חושבת שזניח לעומת המעלות שלה.

• הוסף לסימניות
אני עם פאמפ פרו, בהתחלה החיבורים היו מעצבנים, התרגלתי מהר מאד ולא מפריע לי.
הקטע עם הכפתורים העדינים - ממש מסכימה!! כל פעם שאני שמה את המשאבה בתיק הכפתורים נלחצים והתיק מתחיל לרטוט...
אבל חד משמעית חושבת שזניח לעומת המעלות שלה.
זה לא נעצר לך מכל נגיעה?
אני עובדת הולכת מרימה בקיצור זזה
וזה כל הזמן נעצר
זה ממש מציק לי!

• הוסף לסימניות
יש לי סופט וזה נצמד ממש. גם הכפתורים לא נלחצים
אם זה עדיין באחריות תפני לשירות לקוחות. התרטב לי המנוע באשמתי והם החליפו לי

• הוסף לסימניות
גם לי זה מציק מאוד,
מה אפשר לעשות לזה ?
באמת אולי אפנה לשירות לקוחות
תשמעי זה לא לעניין.
פשוט כל הזמן נשפך לי, תזוזה הכי קטנה

הייתי קודם עם משאבה מאליאקספרס לבישה, אומנם הכאיבה לי
אבל מבחינת הקטע של הלחצנים והחלב- הכל היה מאד נוח וממש לא נשפך
זה מעצבן!
כל הרעיון של לבישה זה בשביל שאוכל להמשיך להתנהל בבית,
אם לא מה עשינו?

יש לי סופט וזה נצמד ממש. גם הכפתורים לא נלחצים
היא בולטת מבחוץ?
כי מה שיש לי לא שמים לב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה