דרוש מידע יש לך ניסיון עם הזמנה ומשלוח מהיר מאוד מאלי אקספרס? בבקשה!

• הוסף לסימניות
דחווווווווווףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!
אולי הזמנתם פעם מאלי אקספרס עם משלוח מהיר?
אני זקוקה בדחיפות למשלוח מהיר- עד 10 ימים גג!
יש כזו אופציה?
איך עושים זאת?
לא אכפת ל לשלם!
אודה לכל מי שיעזור לי!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נפגשנו גם כאן... אני מאוד אוהבת לפתור בעיות כאלה...
איזה מוצר את צריכה? או שזה חסוי תחפרי עד שתמצאי מוכר שישלח לך עד התאריך הכי מוקדם...
אם זה לא חסוי אשמח להצטרף אלייך בחיפושים...

• הוסף לסימניות
דחווווווווווףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!
אולי הזמנתם פעם מאלי אקספרס עם משלוח מהיר?
אני זקוקה בדחיפות למשלוח מהיר- עד 10 ימים גג!
יש כזו אופציה?
איך עושים זאת?
לא אכפת ל לשלם!
אודה לכל מי שיעזור לי!!!!!!!!!!!!

אישית לא השתמשתי במשלוח מהיר,
אלי עובדים עם חברות שילוח בינלאומיות אמינות, כמו DHL, Fedex ועוד
התשלום בהתאם, נע סביב כמה מאות שקלים.
האפשרויות מוצגות מתחת לשורת המחיר, לוחצים על אפשרויות משלוח- ואז נפתחות כל האופציות הזמינות לפריט המבוקש (לא לכל מוצר יש אפשרות כזאת)

עריכה- מצרפת צילום מסך

Screenshot_20220725-134101_Chrome.jpgScreenshot_20220725-134025_Chrome.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נפגשנו גם כאן... אני מאוד אוהבת לפתור בעיות כאלה...
איזה מוצר את צריכה? או שזה חסוי תחפרי עד שתמצאי מוכר שישלח לך עד התאריך הכי מוקדם...
אם זה לא חסוי אשמח להצטרף אלייך בחיפושים...
הזמנתי שמלה לחתונה ב450 ש"ח
שמלה שנראית מהממת!
היא עוד לא הגיעה
אך כשתגיע ונראה שהיא אכן יפה אצטרך להזמין עוד כמה.....
ולכן אני מנסה לברר על משלוח מהיר שנוכל להזמין אם זה אכן יגיע יפה
אם לא נחזיר חינם........

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי תנסי לשאול את המוכר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה