אני באתרוגאז אולי תגידו לי באיזה סינון אני יכולה לקבל את כל היתרונות?
מה הכוונה הכל פתוח? גם אתרי חדשות שלא פתוחים בנטפרי יוטיוב וכד'?אני באתרוג
לצערי אין לי זמן לטפל בזה
הכללל פתוח
היתה תקופה שכמעט הכל היה סגור.
בקיצור. לא ממליצה
קופיקו ביוטיוב זה עוד טובמה הכוונה הכל פתוח? גם אתרי חדשות שלא פתוחים בנטפרי יוטיוב וכד'?
מה הכוונה הכל פתוח?אני באתרוג
לצערי אין לי זמן לטפל בזה
הכללל פתוח
היתה תקופה שכמעט הכל היה סגור.
בקיצור. לא ממליצה
אני גם אתרוגית
מרוצה מאוד!!
יוטיוב חסום
(למעט כמה סרטונים של מוזיקה חסידית, אפילו הדרכה בגרפיקה לא יכולה לפתוח קופיקו ברור שאין)
הידברות פתוח לגמרי
באתרוג יש לך אפשרות לבקש רמות סינון.
את יכולה להיכנס לחשבון האישי שלך באתרוג ולשנות את מסלול הגלישה לחסום יותרלא שיניתי רמת סינון ובכל זאת הפך מהרבה סגור להכלללל פתוח
תקלה ככל הנראה..
היה שלב שחשבתי שאולי אני מדמיינת שיש לי אתרוג
אבל המשיכו לשלוח לי חשבוניות...
כנראה הורידו לך לרימון.לא שיניתי רמת סינון ובכל זאת הפך מהרבה סגור להכלללל פתוח
תקלה ככל הנראה..
זה שאת מקבלת חשבונית לא אומר כלום, תבדקי אם יש סינון במידה ולא תפני לאתרוג לבדוק.לא שיניתי רמת סינון ובכל זאת הפך מהרבה סגור להכלללל פתוח
תקלה ככל הנראה..
אולי רימון.אז אולי תגידו לי באיזה סינון אני יכולה לקבל את כל היתרונות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אסתרטגיה ו-דוד0527272 //