דרוש מידע יש לך פאת סרט ואת מרוצה?

• הוסף לסימניות
עשית לאחרונה פאת סרט?
א"כ אצל מי וכמה עלה?
האם יש היום הבדל במחיר בין פאה רגילה לסרט?

מחפשת לעשות באזור ירושלים (מוכנה להשקיע כ 10,000 ש"ח )
אשמח מאד לשמוע המלצות (דיס המלצות באישי)
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי.
וודאי שהמחיר יותר זול, זה בלי סקין מקדימה - שזה החלק היקר בפאה.
אני מרוצה מזה כי זה נח לעבודה, ואפשר להתאים כל פעם את הסרט לבגד, אבל ברור שזה פחות אלגנטי, ולא אשתמש בזה לשבת.
המחיר שכתבת הוא מחיר יפה עד גבוה לפאת סרט, יש גם זולות יותר באיכות מצויינת וברמה גבוהה.

• הוסף לסימניות
יש לי.
וודאי שהמחיר יותר זול, זה בלי סקין מקדימה - שזה החלק היקר בפאה.
אני מרוצה מזה כי זה נח לעבודה, ואפשר להתאים כל פעם את הסרט לבגד, אבל ברור שזה פחות אלגנטי, ולא אשתמש בזה לשבת.
המחיר שכתבת הוא מחיר יפה עד גבוה לפאת סרט, יש גם זולות יותר באיכות מצויינת וברמה גבוהה.
ברור שמעדיפה זול יותר מ 10,000 ש"ח
פשוט חשבתי שאין כ"כ הבדל בין פאת סרט לרגילה...
אצל מי עשית וכמה עלה לך?
את הולכת עם הפאה פתוח או אסוף בקליפס/ גומיה?
הבנתי שיש היום גומיות מיוחדות שקונים אצל פאניות שמכוסות בשיער ומשוות לפאה מראה קצת שובב..
אני רוצה פאה שאוכל לשחק איתה בין אם אסוף ובין אם פתוח...

• הוסף לסימניות
הפאה שלי מגלית איטליה, שזה מחיר הרבה יותר זול, אבל גם שיער פחות איכותי.
אני הולכת איתה פתוח.
הגומיות באמת מתוקות, והן מתאימות לדעתי יותר לפאות שלא באות בסרט, כי גם סרט וגם גומיה נראה לי מדי מקושקש,
אבל זה כמובן עניין של טעם.

• הוסף לסימניות
יש לי עכשיו פאת סרט של גלית איטליה, השיער קשה קצת ואני לא יכולה ללכת איתה פתוח כי זה מתנפח... (פאה בת 5 שנים) המחיר שלה היה ממש נמוך.
אני מחפשת להשקיע בפאה כדי שהשיער יראה פרש ומבריק ולכן היה נראה לי שאין הבדל משמעותי בין פאה רגילה לסרט...
בסופו של דבר זו פאה שאלך איתה יומיום כ 10 שעות ביום... חשוב לי שתהיה יפה ומשיער איכותי.

• הוסף לסימניות
לי יש פאה סרט של בריינדי קמינר.
עלה לי כמו פאה רגילה.
אני מרוצה.. ולא מרוצה.
תכלס- היא לוחצת לי יותר מאשרהפאות האחרות שלי- כי מראש הפאנית אמרה שהיא צריכה להיות טיפה לוחצת כדי שלא תברח- זה לא כמו פאה רגילה.
זה יפה, אבל לדעתי- ברמה מסוימת- פחות נוח.
וכל הקטע הזה- שלא יגלוש- ולא יראו לך שיער.

• הוסף לסימניות
האמת שהפאת סרט שלי ג"כ לוחצת עלי קצת ודבר ראשון כשאני מגיעה הביתה בא לי להעיף אותה מהראש מה שאין כן עם הפאה של שבת... חשבתי שזו בעיה ספציפית אצלי בפאה.
זה מאד נח לי לעבודה (מול מחשב) ולכן חשבתי לעשות שוב פאת סרט...

• הוסף לסימניות
לי יש פאת סרט כבר 4 שנים של בריינדי עלתה לי 7,000 ואני מרוצה עד הגג
בהתחלה חפפתי פעם בשבועיים בשביל שיהיה פרשי והיום פעם בשבוע
לוקח לי 2 ד' לחפוף, באמת!
אני אוהבת להתאים סרטים לפאה זה מושלם לבגד
באמת זאת לא פאה אלגנטית אלא לעבודה.
עלי היא לא לוחצת בכלל והיא מאד נוחה לי!!!
אני עושה אותה עם קוקס או פתוח או קוקו קוקס כזה שממש חם
בהכל זה נראה מושלם!!!!
גם אחרי 4 שנים מחמיאים לי עליה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה