מרפסת זה משהו שמומלץ לבדוק בבדק בית, לנו פעמיים הקבלן החליף ריצוף במרפסת עד שזה היה טובמרפסת ודלתות?
ריצוף אני מניח שמדובר ב"בלטות", אולי אפשר לעשות פוליש (שיוף)אפשר טיפה לסטות מהאשכול?
אני גם גרה בדירת קבלן,גדולה אבל ישנה מאודדד.
ריצוף ישן, דלתות עץ חורקות, וכ'ו...
רציתי לקבל רעיונות איך אפשר ליפות את הבית שמי שנכנס ירגיש שהבית כן מזמין ונעים ואסטתי,
למרות שהדירה כן ישנה (יחסית, לא 50 שנה..)
לשדרג בדברים הקטנים במינימום מחיר.. (לא שיפוץ בכלל)
אשמח לרעיונות.
כנראה יש בעיה בהתקנה,כמה אנשים צריכים להיתקע בשירותים בגלל ההמצאה המטופשת הזאת?... מה היה רע במפתח רגיל...
בגלל אחוזי בניה,אבל למה הם עושים את זה? לא חבל על הכוח של הקונים
הם יחליפו ושוב מישהו ייתקעכנראה יש בעיה בהתקנה,
אצלינו קיים כבר 8 שנים ואף אחד לא נתקע
לפנות לקבלן
הום סטיילינג בדיוק.אפשר טיפה לסטות מהאשכול?
אני גם גרה בדירת קבלן,גדולה אבל ישנה מאודדד.
ריצוף ישן, דלתות עץ חורקות, וכ'ו...
רציתי לקבל רעיונות איך אפשר ליפות את הבית שמי שנכנס ירגיש שהבית כן מזמין ונעים ואסטתי,
למרות שהדירה כן ישנה (יחסית, לא 50 שנה..)
לשדרג בדברים הקטנים במינימום מחיר.. (לא שיפוץ בכלל)
אשמח לרעיונות.
לא, אבל זה לא ממש קשור, פשוט הדלת מתקילה לפעמיםהוספתם לממ"ד גם דלת רגילה?
ברור שזה לא קשורלא, אבל זה לא ממש קשור, פשוט הדלת מתקילה לפעמים
לא יעזור...ברור שזה לא קשור
רק שאם היה עוד דלת הייתם יכולים לקבע עת הדלת לקיר וזה פחות יציק.
אם תשימי תכנית של הבית נוכל לראות אם יש רעיון לפתרון הבעיה בלי בלאגן גדול מידי ולא בעלות גבוהה מידי.
ואת רוצה להעלות תכנית כללית של הדירה?
טוב שאתם מעלים שרטוט כי אני הבנתי את הבעיה אחרת לגמרי.הנה התכנית- זו הדלת ממ"ד
היא פשוט ארוכה יותר מהקיר [באדום]
כנראה תלוי באיכות ההתקנה,ויש כאן כמה תגובות זהות... שאנשים נתקעו
מי אמור לשים לב? בלי לעדכן את כל המדינהחוקי? זו שכונה חדשה אין מצב לא לקבל דו"ח
זה יבלוט. ולמה שאני אקח סיכון?מי אמור לשים לב? בלי לעדכן את כל המדינה
www.prog.co.il
כבר 3 שנים בדירת קבלן, ב"ה...
החלטתי שאני חייבת לפתור כמה בעיות שממש מציקות לנו, אולי מכאן תבוא הישועה....
- מסתור כביסה- לא מבינה למה מייצרים את זה. לא שמעתי על מישהו שתולה שם כביסה. הכל מתמלא יונים ולכלוך, סבל בל יתואר, ועכשיו אנחנו צריכים לעבוד קשה כדי לנקות+ לשים רשת. שלא נדבר על המתלים במרפסת שתופסים חצי ממנה, א"א ליהנות בה.
- הדלת של הממ"ד בולטת החוצה, משום שהקיר המקביל יותר קצר... מוכר לך? כואב...
- ארון מטבח פינתי- כן.... היכן שמתבלבלים ומתערבבים כל הכלים על רשת מתכת נשלפת, או שלא... שמענו על מישהו שמרכיב מדפים בתמורה למתכות, השאלה האם זה יעבוד? יישאר מסודר?
- ובאותה פינה, ממש מעל, השיש הפינתי שאין כיצד לנקות אותו, כי אין כיור סמוך. עם מטלית רטובה? זה לא מספיק. אני חייבת המון מים וסבון
[אגב, הגז ממוקם הרבה יותר שמאלה משם, ליד הכיור...]
צפה בקובץ המצורף 1921336- במרפסת- המים זורמים בצורה לא אחידה בכלל, רוב הלכלוך נשאר בפינה הימנית, המרזב בפינה השמאלית. ולא עוזר שגורפים.
- הדלתות המגנטיות!!! כל המגנטים שמקבעים את הדלת פתוחה- יצאו מזמן... שירותים אחד- התקלקל המנעול, בשני נתקע אורח שלנו- לא נעים בכלל!!! ומאז אנחנו לא נועלים...
ויש בעיות שאין להן פתרונות, כמו:
אני מנסה להבין, למה בונים את הבתים ככה? למי זה טוב?...
- בחדר שינה יש חלון אחד- בכיוון לא נכון. דווקא מהכיוון הכי מאוורר אין חלון- לא יודעת למה. בקיץ זה מתסכל ממש- לישון במזגן כשיש אוויר קריר בכיוון ההוא [מרגישים את זה במטבח]
- שירותי אורחים מול שולחן אוכל...
ובבקשה לא לכתוב לי לשפץ...
באמת שאני מחפשת רעיונות,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים