- הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1103295:מה המחירים של כאלה דברים?
לפי החנויות "לשם" אני מבינה שהמחירים יפים מאד...+++
באתר של 'לשם' זה 300 ש"ח
נכתב ע"י יעל ברג;1103309:נראה לי שאותיות מרחפות יתאימו מאד לסגנון אבל זהשלא כתוב באתר הזה מחירים זה קצת "חשוד"...
שלחתי לשם מייל בבקשה שיתנו לי טווח מחירים.
נכתב ע"י שולה;1103311:
נכתב ע"י יעל ברג;1103314:נכון, כאן כתוב. אבל באתר של דורית יודיאקה לא ראיתי.
נכתב ע"י GolanArt;1103323:קצת שונה:
נכתב ע"י גיטי 123;1103352:רגע,
עוד לא הציעו כאן את המדבקות קיר של "פינתי"...
תמצאי קישור בניק שלה...
נכתב ע"י יעל ברג;1103310:תודה על כל הרעיונות היפים. אשמח לעוד.
נכתב ע"י dem;1103373:אולי טפט? יש מהממים
נכתב ע"י sarit_f;1103290:לא צילמתי את זה כשזה תלוי בסוכה, אבל יש לי את זה, אוכל לצלם..
זה בדיוק אותו דבר,
הכנתי במחשב את הטיפוגרפיה של אם אשכח,
הדפסתי הפוך על גיליון, גזרתי, הדבקתי על בריסטול זהב נצנץ, גזרתי, הדבקתי על קאפה
וישבתי לגלף...
עבודת נמלים של שעות, אבל היה כיף והעיקר יצא יפיפה..
נשמע מענין- יש תמונה?נכתב ע"י נוי;1103221:פסיפס.
אם את בקטע של לנפץ קרמיקות, או מראות וכאלה.
אם כן, אפרט את התהליך.
נכתב ע"י תור הזהב;1103257:סורג מתכת אמנותי.
(לא של חלונות-מיוחד לקיר)
אז ככה:נכתב ע"י איל עיצובים;1103430:אני מעוניינת לדעת על פסיספס שברי קרימיקה או זכוכית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים