עזרה יש לך רעיון לשם מתאים?

• הוסף לסימניות
אנחנו מהפריפריה כל החורף בבית רחוקים מההורים ולא רואים כמעט אנשים הגברים לבית כנסת יום יום הולכים ורואים שם את החברים העיקר שהם מאושרים
אז חשבתי על רעיון ואני צריכה קצת עזרה ....
רציתי לעשות פעם בחודש מפגש פה לנשות הקהילה אני מחפשת שם מתאים למפגשים
יש לך רעיון?
שם?
אשמח לשמוע תודה רבה

• הוסף לסימניות
"חם בטבריה".:)

נשים לב

• הוסף לסימניות
אנחנו מהפריפריה כל החורף בבית רחוקים מההורים ולא רואים כמעט אנשים הגברים לבית כנסת יום יום הולכים ורואים שם את החברים העיקר שהם מאושרים
אז חשבתי על רעיון ואני צריכה קצת עזרה ....
רציתי לעשות פעם בחודש מפגש פה לנשות הקהילה אני מחפשת שם מתאים למפגשים
יש לך רעיון?
שם?
אשמח לשמוע תודה רבה
נעים ביחד
המנוע לקהילה כייפית/מאוחדת/נעימה

מאוחדות
פעם בחודש ביחד

• הוסף לסימניות
נעים ביחד
המנוע לקהילה כייפית/מאוחדת/נעימה

מאוחדות
פעם בחודש ביחד
טבריניות מאושרות
התאווררות נשים...
נקודת מפגש
מפגשי-נשי
עזרת נשים (תרתי משמע)
ברכת החודש(אם זה מפגש חודשי)
על כוס קפירפריה:coffee::LOL:

בהצלחה רבה!!
גיבונשים (גיבוש נשים)
מתקהלות
משכנות - שכנות לא מסכנות
שיח ערב
שבת אחיות(בסגול)
טוב שכן קרוב:)
תודה לכולם אשמח לעוד שמות.......

• הוסף לסימניות
מאד כדאי לשלב את הנשים בפעילות. לדוגמה: אחת שמבינה באומנות תעשה סדנא, כנ"ל צילום או ציור, להביא מרצה מתוך הקבוצה, שנשים יכינו כיבוד קל וכדומה, כך ירגישו שייכות.

• הוסף לסימניות
מאד כדאי לשלב את הנשים בפעילות. לדוגמה: אחת שמבינה באומנות תעשה סדנא, כנ"ל צילום או ציור, להביא מרצה מתוך הקבוצה, שנשים יכינו כיבוד קל וכדומה, כך ירגישו שייכות.
מאד נכון כל טיפ מוסיף תודה רבה !!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה