יש לך רשיון? נא המלצה בדחיפות למורת נהיגה

• הוסף לסימניות
במודיעין

כמה שבררתי לא העלתי כלום בחכתי

אילת
חנה
אסתי
ועליזה

על כולם שמעתי דברים איכשהו..
אשמח מאד להמלצות ולדעת אם יש מישהי נוספת בערסנל
זה המון כסף וחבל ללכת על מישהי לא מוצלחת או בלי סבלנות

אנא אנא, עזרתכן!!

• הוסף לסימניות
אשמח גם לדעת. דווקא לי אמרו כבר כמה וכמה שאם רוצים ללמוד מהר וטוב - ללכת רק למורה גבר. אז מעניין אותי מי שהיתה לה חוויה אחרת עם המורות באזור.

• הוסף לסימניות
אני למדתי אצל חנה (לפני 14 שנים...) היה קצר, לענין ותכליתי
סיימתי ב28 שיעורים טסט שני
מאד סימפטית, נחמדה, והעיקר לא מבזבזת זמן!
ממליצה

• הוסף לסימניות
חנה מלמדת על ידני בלבד. תודה בכל אופן!!

לגבי גבר, לא בא בחשבון מבחינתי לשבת ככ הרבה שעות במרחק אפס מגבר בתוך רכב.

כן אשמח לשמוע על נשים מי הכי הגיונית... ??

• הוסף לסימניות
אני לא ממודיעין ןכעת לקראת סיום לימודי נהיגה, מניסיון שלמדתי גם אצל גבר וגם אצל אשה, הגבר תכליתי וממקד יותר
צריך לבדוק עם הרב שלכם או על מי שאתם סומכים כמה זה בעייתי
ואפילו שווה שהבעל יהיה יחד איתך בשיעור בשביל שתרגישי נעים וטוב יותר

• הוסף לסימניות
איילת מדהימה. מלמדת מצוין. נעימה, סבלנית ואמינה. למדתי אצלה והייתי מאוד מרוצה.

• הוסף לסימניות
מניסיון אצל אילת
את יכולה להתקשר לפלאפון

058-3244020

• הוסף לסימניות
מעדיפה לומר לך בפרטי ואני לא מצליחה לשלוח לך באישי, אם את רוצה - תשאירי מייל .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה