שואב שוטף יש לך שואב שוטף? סקר אמיתי מהשטח!

יש לך שואב שוטף בבית?

• כן

• לא

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
יש שואב שוטף. אחרי תקופה קצרה מאוד הוא עבר לגור במחסן ואנחנו חזרנו למטאטא, סמרטוט ומגב.
הרבה יותר קל, מהיר ונח, ולא דורש תחזוקה שוטפת כמו השואב שוטף.

• הוסף לסימניות
כן יש
רוברוק
עם ילדים קטנים זה הצלה ממש
לא מבין את המתלוננים על טיפול של שטיפה והתעסקות
יש לו ניקוי עצמי וייבוש, חוץ מלרוקן את מיכל המים המלוכלכים כשהוא מסיים אין יותר תחזוקה

והאמת שאף פעם לא הבנתי למה בציבור שלנו רובם קונים רק דרימי או טינקו, יש המון טובים חוץ מהם

• הוסף לסימניות
יש וזה מאד שימושי אך זה דורש תחזוקה מתמדת
ולגבי זה שיש נשים שבקושי משתמשות ויש יותר זה תלוי לדעתי גם באופי-זה לא פרפקציוניסטי
וכן גם להרגלי שטיפה בבית ביומיום

• הוסף לסימניות
יש לי

לפני שקניתי ראיתי כאלו שכתבו שמאז שהן קנו הן לא משתמשות במגב וסמרטוט
אז אני עדיין עושה גם ספונגה רגילה,
בעיני זה לא מחליף שטיפה שבועית.
(לפחות בדגם שיש לי)
אבל זה כן פתרון נהדר בשביל התחזוק השוטף באמצע השבוע,

במיוחד לאור העובדה שלא צריך לפנות את כל החדר/הסלון שהתלכלך כדי לנקות, אלא אפשר לנקות מקומית את האיסור המלוכלך.

אז אם לפני שקניתי את הטינקו הייתי מעבירה סמרטוט בסוף היום, וגם זה לא תמיד (לא כי לא היה צריך. כי לא היה לי כוח),
היום אני יכולה לעשות נקיון מקומי כמה פעמים ביום, וזה יותר קל, ויוצא יותר נקי מהעברת סמרטוט שטחית.
כך שבפועל היום הבית שלי נקי יותר ביום יום בזכותו.

שלא לדבר על השטיפה לפני שבת, שפעם הייתי מחכה איתה לאחרי בישולים,
כי המטבח שלי מחובר לסלון אז אין טעם לנקות ואז ללכלך שוב.
והיום אני יכולה לשתף יסודי ביום חמישי בנחת, ואחרי זה אפשר להסתפק בטינקו בשביל הלכלוך של בישולים רגע לפני שבת.

ובסוד אני אגלה שבשבועות לחוצים במיוחד, אני מוותרת על השטיפה היסודית ועושה רק טינקו, וזה לא סוף העולם. אבל משתדלת מאד לא להגיע לזה, כי זה לא אותו דבר.

אני לא מנקה הכל אחרי כל שימוש, בסוף היום אני מרוקנת עושה שטיפה למיכל מים מלוכלכים ולפילטר.
והכי חשוב- משאירה אותם לא מחוברים לייבוש, מוציאה גם את המברשת לייבוש.

בערך פעם בשבוע שבועיים אני עושה נקיון יסודי יותר, כולל כביסה למברשות.

התעסקות עם החלקים היא הרבה פחות מהעבודה שזה חוסך לי, ולגמרי שווה את זה שהבית נקי יותר.

• הוסף לסימניות
כי התחזוקה שלו טרחנית, וכבר עדיף לשטוף ודי, בפרט שאני הרבה יותר אוהבת את התוצאה של שטיפה אמיתית.
ואם שכחתי/עייפתי/התעצלתי לתחזק מיידית, הסירחון עד לב השמים:sick::sick:
יש לך כח לשטוף כל יום?
הוא אולי לא מחליף שטיפה חד שבועית אולי
אבל שטיפה יומיומית גם לא?

• הוסף לסימניות
יש לי
נהנת ממנו ממשש
לפני הייתי צריכה לשטוף כל יומיים ולפעמים כל יום!(סלון מטבח)
היום זה ממש בקלות מעבירים דרימי
ואם יש ליכלוך יותר קשה אני שופכת מים עם חומר משפשפת ואז מצב יניקה
לא מחליף שטיפה רצינית של כל שבוע
אבל בהחלט מקל ועוזר בשוטף

• הוסף לסימניות
יש , ובעיני בבית עם 3 מתחת לגיל 4 זה הצלה!

אפילו שזה לא מחליף שטיפה, אבל העובדה שמנקים מיד כל כוס שנשפכת, אחרי ביסקוויט , ושלא נדבר א. צהרים\ערב של ילדים , הרצפה לא נהיית שחורה אלא כל הזמן מתוחזקת.
בול!
ובמיוחד ביחידות / דירות לא גדולות שכל גרגר אורז ופתיתים שנופל יוצר לכלוך בכל הבית

• הוסף לסימניות
לגבי התיחזוק
זה מסקרן למה לחלק זה בכלל לא מורגש ולחלק זו סיבה לא להשתמש במכשיר

אני לא מרגישה את התחזוק
כל ערב אני מפעילה ניקוי עצמי,

כשמתמלא המיכל -
שמה את כל החלקים באמבטיה, מרוקנת את המיכל עצמו - לשירותים (עם מקלון אוזניים שאותו זורקת גם לשירותים)
משפריצה על הכל ספריי אקנומיקה ושוטפת עם מים רותחים

לוקח לי 5 דקות הסיפור הזה
בדרך כלל לא צריכה יותר מפעם בשבוע
ויש לטינקו ריח מעולה ממש!
והבית מבריק!

(אני ממש מקפידה להשרות את המסננת בחומר להלבנה מדי פעם כי היא זאת שיוצרת ריח לא נעים ולא המיכל)

• הוסף לסימניות
יש שואב שוטף. אחרי תקופה קצרה מאוד הוא עבר לגור במחסן ואנחנו חזרנו למטאטא, סמרטוט ומגב.
הרבה יותר קל, מהיר ונח, ולא דורש תחזוקה שוטפת כמו השואב שוטף.
בא לך להעביר לי אותו?

• הוסף לסימניות
כשאני שומעת את זה, אני מנסה להבין (כבר הרבה זמן תוהה כשאני מנסה לחשב לעצמי את היעילות של שואב)

האם מישהי שלא תוציא על כל שטות דלי וסמרטוט
כן תוציא שואב, שאמנם ינקה לה בצ'יק, אבל היא תצטרך לרוקן ולשטוף אח"כ את המיכל (אם הבנתי נכון שזה מחייב ניקיון כזה בשביל לתחזק אותו)
לא מנקים אחרי כל דבר קטן. רק אחרי שטיפה רצינית עם השואב שוטף, כך שאם במשך היום יש לך מדי פעם כמה כתמים לנקות זה מצויין. מקסימום בסוף היום את מפעילה ניקוי עצמי ומרוקנת את המיכל.

• הוסף לסימניות
אני שוטפת רק עם זרם חזק של מים חמים. ענין של חצי דקה (באמת מסתכלת על השעון!)
חשוב להדגיש שאני מפרקת את כל החלקים (מיכל מים נקיים. מיכל מים מלוכלכים כולל המסננת. החלק שמעל הגלגלת והגלגלת)
מניחה את כל החלקים ליבוש כולל המכשיר עצמו שלא ישאר בעמדת טעינה (שלא ישאר בכלל רטיבות שגורמת לריח)
ב"ה אין ריח בכלל.
הכל נקי בלי מאמץ כלל!!!!

• הוסף לסימניות
יש וזה מקל מאוד! גם סתם כך ביום יום לפני הולכים לישון או בשישי שניה לפני שבת אבל לא במקום שטיפה , ודרך אגב יש לי רובורוק מהדיוטי פרי וזה מיבש את עצמו ומנקה את עצמו פיקס! פעם בשבוע לנקות יותר יסודי , אין לא שום ריחות!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לי יש רובורוק כחודשיים
נהנית מאד!!!
לשבת שוטפת את הבית רציני עם כמויות מים
כי זה לא במקום ספונג'ה
אבל שומר על הבית מתוחזק ונקי במהלך השבוע
וזה חלום

• הוסף לסימניות
לגבי התיחזוק
זה מסקרן למה לחלק זה בכלל לא מורגש ולחלק זו סיבה לא להשתמש במכשיר

אני לא מרגישה את התחזוק
כל ערב אני מפעילה ניקוי עצמי,

כשמתמלא המיכל -
שמה את כל החלקים באמבטיה, מרוקנת את המיכל עצמו - לשירותים (עם מקלון אוזניים שאותו זורקת גם לשירותים)
משפריצה על הכל ספריי אקנומיקה ושוטפת עם מים רותחים

לוקח לי 5 דקות הסיפור הזה
בדרך כלל לא צריכה יותר מפעם בשבוע
ויש לטינקו ריח מעולה ממש!
והבית מבריק!

(אני ממש מקפידה להשרות את המסננת בחומר להלבנה מדי פעם כי היא זאת שיוצרת ריח לא נעים ולא המיכל)
ממש בעייתי להעיף מקל אוזניים לשירותים
וגם את המים המלוכלכים
יכול לעשות סתימות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה