שואב שוטף יש לך שואב שוטף שארק?

• הוסף לסימניות
האם מוכרחים להשתמש דווקא בנוזל רצפות שלהם?
מה אפשר במקום?
איפה קונים?
מה בערך המחיר?

• הוסף לסימניות
אנחנו מאד מרוצים.
אבל, המיכל יחסית קטן ומספיק לקצת זמן.
יש מהמכשיר ריח של עובש (למרות השטיפה העצמית)

• הוסף לסימניות
ככה אצלי .
ושוב אני כותב שלא מידי הרבה חומר
לגבי השואה שוטף שארק
יש לי את זה גם ואשמח לשמוע ממך הרי יש את המיכלית ויש גם את הגולגולת למטה כשמוציאים את זה את רואה שם גם הצטברות של כל האבק והשיערות?

• הוסף לסימניות
אני מבררת על השואב שוטף של שארק, איך הניקוי עצמי שלו?
מספיק?
כל כמה זמן רתם מנקים בעצמכם?

• הוסף לסימניות
למפרע,
אחרי שנה של שימוש,
הוא לא במקום שטיפה,
הוא במקום ניגוב,
אני כבר קניתי את הדרימי שנהיה ממש עוזרת בית...

• הוסף לסימניות
תודה
אני כמעט כבר קניתי את הדרימי אבל חוששת מאוד מתקלות, שארק אני יודעת שזו חברה אמינה...
אבל אם הוא פחות עושה את העבודה...

• הוסף לסימניות
נשמח לקבל אם אתם נהנים מהמכשיר או לא

• הוסף לסימניות
היי
אשמח לדעת אם זה מומלץ.
איך בהשוואה למכשירים אחרים האם יש הבדל משמעותי או שזה רק המותג?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה