- הוסף לסימניות
אין לי טאצ' בכל אופןיש לי מסך שהמגע עובד חלקית שפירקתי ממכשיר.
רואים בו את כל המסך?
אין לי טאצ' בכל אופןיש לי מסך שהמגע עובד חלקית שפירקתי ממכשיר.
כןאין לי טאצ' בכל אופן
רואים בו את כל המסך?
כנס לאפליקציה של אנשי קשר, הגדרות, יצואדחוף!
מישהו יודע איך אני מעביר את האנשי קשר שלי (שיאומי F21 PRO) למחשב?......
אני צריך לעשות גיבוי ואני לא מצליח למצוא את התיקייה של האנשי קשר כשהמכשיר מחובר למחשב.
זה ממש דחוף לי!
תודה!
תנסה להיכנס להקלטת מסך.יש לי חצי טאצ' הילדים שיחקו לי עם הפלאפון ומאז כל פעם שאני נוגע במסך נהיה כמו נקודה שזזה איתי איפה שהאצבע הולכת (דומה לעכבר של המחשב) לא מצטתי בהגדרות איך לבטל את זה
אשמח לפיתרון
תודה רבהתנסה להיכנס להקלטת מסך.
בהפעלה הוא שואל "הצגת מיקומים של נגיעות המסך" תסמן לו כיבוי.
נראה לי אמור לסדר את זה.
לבדוק באפליקציות אולי הלוח שנה על אילוץ עצירהועוד שאלה יד לי לוח שנה עברי כשנכסים לתאריך למטה בדרך כלל מגיעים לזמני היום שקיעה וכו פתאום אצלי זה רושם האפליקציה לוח שנה עברי הפסיקה וזה לא נותן להיכנס
לכאורה כןאם אני עושה שיחזור הגדרות יצרן זה מוחק גם את האנשי קשר?
ברור שימחקאם אני עושה שיחזור הגדרות יצרן זה מוחק גם את האנשי קשר?
1. אנחנו עדיין ב2024יש פתרון לרדיו ללא חיבור לאינטרנט?
איך זה שב2025 אי אפשר לשמוע רדיו באוזניות אלחוטיות?
גם לימישהו נתקל בבבעיה הזו? בחיפוש אנשי קשר הוא, בשורת החיפוש הוא לא רושם לי אותיות אלא מספרים, ומעלה לי מקלדת עם אותיות, אי אפשר לחפש ככה אנשי קשר וזה משגע!
אשמח לעזרה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים