למסירה יש לך שלוש בנות מגיל 4-5 ומטה? אם כן - כנסי...

• הוסף לסימניות
ביקשו ממני לפרסם -
למסירה בגדי בנות יפים מאוד כחדשים, ליום יום ולשבת וחג.
רוב הבגדים הם סטים לשלוש בנות, חלק מהם יש רק שתיים, אבל בכללי זו גרדרובה ממש יפה לשלוש בנות בגילאי 4-5 ומטה.
הכל במצב מצוין ממש.
במרכז ירושלים.
המעוניין יכול לפנות בפרטי או להשאיר פה הודעה ואפנה אליו בפרטי.
כל הקודם זוכה!

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי שתשמח מאוד ויש לה 3 בנות בגליאים האלו.
תוכלי לפנות אלי?
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ביקשו ממני לפרסם -
רוב הבגדים הם סטים לשלוש בנות, חלק מהם יש רק שתיים, אבל בכללי זו גרדרובה ממש יפה לשלוש בנות בגילאי 4-5 ומטה.
הכל במצב מצוין ממש.
במרכז ירושלים.
כל הקודם זוכה!

• הוסף לסימניות
ביקשו ממני לפרסם -
הכל במצב מצוין ממש.
במרכז ירושלים.
כל הקודם זוכה!
אם עדיין רלוונטי, אשמח.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
יש לי שתי בגדים חדשים לילדות . מידה 100 ו90 הזמנתי מידה לא טובה משיין ב39 לאחת

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2024-04-08 094333.jpg
    צילום מסך 2024-04-08 094333.jpg
    KB 177 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
אם לא נתפס- אשמח מאד
יש לי 4 בנות ממש בגילאים האלו...
תודה מראש!

כנל
אם רלבנטי- אשמח ליצירת קשר בפרטי,
תודה

יש לי 2 בנות 5 ומטה

יש לי גם 2 בנות מגיל 4 ומטה
אשמח ממש אם עדיין רלונטי.

אם עדיין רלוונטי, אשמח.

אשמח אם עדיין רלוונטי
כבר לא רלוונטי. נלקח כבר.
בהצלחה ופסח כשר ושמח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה