יש לך תינוק בן שנה ויונק?

• הוסף לסימניות
מה הוא אוכל במשך היום חוץ מההנקה?
הבת שלי לא נוגעת בבקבוק, אני מביאה לה מרק ואורז וכו שאני מקפיאה מראש.
אשמח לקבל עוד רעיונות שלא דורשים הכנה מראש.
תודה:)

• הוסף לסימניות
בננה, פרות מרוסקים או לא מרוסקים, יוגורט, גבינה, קוטג, קוואקר,
יש ילדים בני שנה שכבר אוכלים רגיל.

• הוסף לסימניות
אצלי בן השנה אוכל בהתאם לאחיו הגדולים, ויונק בין הארוחות....

• הוסף לסימניות
היא באמת אוכלת רגיל.
הכל.
אבל אני רוצה אוכל משביע ולא מסובך.
אני הרי לא יעמד לבשל לה כל יום עוף ותפוחי אדמה;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gitti;n4879380:
היא באמת אוכלת רגיל.
הכל.
אבל אני רוצה אוכל משביע ולא מסובך.
אני הרי לא יעמד לבשל לה כל יום עוף ותפוחי אדמה;)

את לא צריכה לבשל כל יום.
תקפיאי במנות קטנות.

מרק.
עוף
אורז
קציצות בשר

• הוסף לסימניות
בגיל הזה אפשר הכל (לא קשור יונק או לא)
לחם עם טחינה/גבינה/טונה/הכל (יש תינוקים שאולכים כבר יפה סנדוויץ יש שצריך להכניס להם חתיכות קטנות לפה או שמלקטים חתיכות מהשולחן)
מוצרי חלב למיניהם
חביתה מטוגנת קלות
ביצה קשה
אבוקדו
ועוד כיד הדמיון
את יכולה להעזר גם בטפריט (לא שגיאת כתיב) באתר של מטרנה

• הוסף לסימניות
אני הייתי מכינה פשטידת ירקות, אופה במאפינס ומקפיאה כ10 יחידות בכל פעם. בערב שמתי במקרר ובמשך היום התינוק התורן נהנה מזה.
​​​המנה בגודל מצויין, ומכילה קמח, ביצים וירקות ככה שעונה בגדול על אבות המזון. ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 123770;n4879559:
אני הייתי מכינה פשטידת ירקות, אופה במאפינס ומקפיאה כ10 יחידות בכל פעם. בערב שמתי במקרר ובמשך היום התינוק התורן נהנה מזה.
​​​המנה בגודל מצויין, ומכילה קמח, ביצים וירקות ככה שעונה בגדול על אבות המזון. ממליצה בחום!

אהבתי!

• הוסף לסימניות
123770 , גם בעיני זה מצא חן!
אולי תוכלי לעלות מתכון מדויק?

• הוסף לסימניות
תינוק בגיל זה יכול לאכול הכל. (בהשגחה כמובן)
ורצוי לתת לו כבר להתנסות לאכול בעצמו, בכפית.
אם את לא מסוג האמהות שחוטפות התקף לב אם השולחן או הקיר מתלכלכים.

והעיקר, אל תהיי בלחץ אם הוא עוד לא רוצה להתרגל לאוכל מוצק.
יש גם כאלו דברים.
במידה והוא בריא ב"ה ומשקלו תקין, יש לו את כל מה שהוא צריך בחלב אם, אפילו בגיל הזה.
ואפילו בגיל גדול יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר;n4879767:
במידה והוא בריא ב"ה ומשקלו תקין, יש לו את כל מה שהוא צריך בחלב אם, אפילו בגיל הזה.
ואפילו בגיל גדול יותר.
מסכימה מאוד!!
חשוב שאמהות מניקות תזכורנה את זה!

אני אישית לא מכינה שום אוכל מיוחד לתינוק שלי (שנה וחודש).
הוא אוכל ביחד איתנו, ממה שאנחנו אוכלים.
מידי פעם דייסה (אינסטנט) או גרבר. זה הכל.
והנקה כמובן. כל הזמן...:)

• הוסף לסימניות
המתכון מספיק לכ10 מאפינס: 3-4 ירקות בינוניים מגורדים או מרוסקים קטן במעבד מזון (קישוא, גזר, בטטה, דלורית, בצל וכו', מה שיש בבית), כוס קמח, 3 ביצים, חצי כוס מים, חצי כוס שמן, שקית אבקת אפיה, מלח וקצת פלפל. מערבבים הכל ואופים בחום בינוני כ40 דקות. בהצלחה!
אגב, זה גם מאד נח לשימוש מחוץ לבית. יחסית ארוז ולא מלכלך במיוחד...

• הוסף לסימניות
לי יש בת שנה - בלי עין הרע... אוכלת הכל!
לא מכינה לה שום דבר במיוחד לה, מה שכולם אוכלים היא אוכלת.
וכמובן - יונקת בין לבין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה