דרוש מידע יש לכם אוזניות בלוטוס??? כנסו ותעזרו!!!

• הוסף לסימניות
בלת”ק
לי היה אוזניות בלוטוס חוט של חברת jbl (לא חוט נשלף אלא חוט שנמצא מסביב לצואר)
החזיק שנתיים עד שנאבד והוא היה במצב ממש מצוין למרות השימוש היומיומי
מצוין למוזיקה ואפ’ לשיחות כי הדיבורית קרובה לפה.
מחיר נעים בין 130 ל150 ש”ח

• הוסף לסימניות
קניתי לפני כשנה (פחות חודש...:)) אוזניות באליאקספרס, משתמש בהם באופן יומיומי, לפעמים אפילו 7 שעות ברצף-בלי הטענה!
יש להם שמע מעולה!
איטום מושלם(מגיע עם כמה גדלי סיליקון-לאטימה מושלמת)-עד כדי שכשצריך שקט (בלי מוזיקה) אני פשוט תוקע אותם באוזן.
טווח בלוטוס גדול (אני יכול להשאיר את הטלפון בקצה אחד של הבית, להסתובב ועדיין יש קליטה מעולה),אני משתמש בזה בעיקר לטלפון-והדיבורית מצויינת, ובמוזיקה-יש סאונד מעולה.
והעיקר-המחיר.
קניתי אותם באזור ה30 ש"ח ואח"כ ראיתי אותם ב17.
(לא מקבל ע"ז אחוזים, רק ממליץ מנסיון...)
https://he.aliexpress.com/item/4000967381956.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dTRGs4O

• הוסף לסימניות
אוזניות בלוטוס TWS איכותיות מבית MIRACASE דגם MTWS110

מישהו מכיר?

1634076728454.png

• הוסף לסימניות
הבלוטוס הלבנה שעולות 300 ש"ח (שכל העולם מסתובב עם זה) זה באמת טוב??
שווה לקנות את זה??

• הוסף לסימניות
הבלוטוס הלבנה שעולות 300 ש"ח (שכל העולם מסתובב עם זה) זה באמת טוב??
שווה לקנות את זה??
של אפל?
איפה זה עולה 300? נראה לי שזה מתחיל ב500...

• הוסף לסימניות
טכנאי מחשבים המליץ לי על אוזניות איכותיות עבור תוכנת MicroSip
כגון אוזניות בלוטוס של

אוזניות ‏Plantronics

המלצות ממישהו שממלית על דגם מסוים?
מקום רכישה?
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה