עזרה יש לכם אולי מסטיקים של מאסט שאתם לא צריכים?

• הוסף לסימניות
מחפשים בדחיפות מסטיקים לא משנה באיזה טעם (גם מנטה יתקבל בברכה)
נשמח מאד לקבל אותם, כמובן בתשלום מלא!
בבני ברק
וכן נשמח לשמוע אם ראיתם אולי איזו חנות שנשאר שם.
תודה!

• הוסף לסימניות
לא בימים האחרונים, לפני כשבוע, אולי נגמר.

• הוסף לסימניות
מחפשים בדחיפות מסטיקים לא משנה באיזה טעם (גם מנטה יתקבל בברכה)
נשמח מאד לקבל אותם, כמובן בתשלום מלא!
בבני ברק
וכן נשמח לשמוע אם ראיתם אולי איזו חנות שנשאר שם.
תודה!
לא הבנתי...
יש מחסור במסטיקים ברמה כ"כ חמורה שצריך לבקש מאיתנו? כלומר: אין בחניות???
שואלת באמת!

• הוסף לסימניות
אני ראיתי היום המון קופסאות כאלו פלסטיק הגדולות של מאסט בחנות מכולת ליד הבית מעיין 2000 בירושלים....

• הוסף לסימניות
משהו חדש המחסור במסטיקים של מאסט??
יש לי בבית מספר חבילות וראיתי גם בחנות ליד הבית...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי...
יש מחסור במסטיקים ברמה כ"כ חמורה שצריך לבקש מאיתנו? כלומר: אין בחניות???
שואלת באמת!
עשו ריקול למסטיקים... הוציאו הכל מהחנויות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן... היום חברה שלי העיזה לשאול את המוכר איפה יש מסטיקים והוא פתח עליה זוג עיניים איך היא מעיזה...
יש תאריכים מסויימים??
אני מכורה למסטיקים, יש לי במדף לפי צבעים וטעמים:sneaky:
דייי אני בשוק, מתעלפתתתת (זה חלק מתופעות הלוואי במקרה?:oops:)

• הוסף לסימניות
גמילה מהירה ממסטיקים...
אכן אין להשיג מסטיקים של מאסט בחנויות.
מי שמוצא- שיעדכן

• הוסף לסימניות
בתחילת ר"ע ממתקי אליה.
בעיקר צנצנות של איגוד הרבנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה