עזרה יש לכם אולי מסטיקים של מאסט שאתם לא צריכים?

• הוסף לסימניות
כולם מתו בסוף. אולי בגלל זה...
ברצינות: זה לא משמין כל כך. אם כבר בעיות שיניים.
זה עושה גם בעיות בקיבה... מרחיב אותה או משהו כזה (כי כשלועסים הקיבה מתכוננת לקבל אוכל, וכשזה לא קורה זה לא טוב...)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נדמה לי שההכשר הוא וסטהיים.
תודה גדולה! לא ידענו שיש בעיה, שמחנו לראות מסטיק מאסט וקנינו - הכיתוב הוא באותיות בהירות מאוד על רקע בהיר (חוצפה גדולה! בלתי קריא) ולא עלה בדעתנו שיש שינוי בהכשר. בדקתי עכשיו ואכן - לא בד"ץ העדה החרדית אלא וסטהיים!
מה היתה הבעיה? למה אספו את המוצר?

• הוסף לסימניות
תודה גדולה! לא ידענו שיש בעיה, שמחנו לראות מסטיק מאסט וקנינו - הכיתוב הוא באותיות בהירות מאוד על רקע בהיר (חוצפה גדולה! בלתי קריא) ולא עלה בדעתנו שיש שינוי בהכשר. בדקתי עכשיו ואכן - לא בד"ץ העדה החרדית אלא וסטהיים!
כל מוצר צריך לבדוק. בפרט של עלית.
תערובת הכשרים מפחידה, ולעיתים ללא הכשר כלל.

• הוסף לסימניות
אז איך ייתכן שזה נמכר באושר עד אחרי הריקול?

• הוסף לסימניות
חלק מהמסטיקים של עלית הייצור שלהם הוא בגרמניה
ומיובאים ע"י שטראוס
אני קניתי כאלה שבוע שעבר

• הוסף לסימניות
המיובא מחו"ל הוא בהשגחת ווסטעהיים.
המיוצר בארץ במפעל הבעייתי, הוא בהשגחת העד"ח, ואינו בנמצא (מכיון שרוקל) אלא בקיוסקים שכוחים או במכונות ממתקים.

לאוכלי חלב נכרי יש חטיף 'פסק זמן' שגם מיובא מחו"ל. ה'פסק זמן' בשבילנו מיוצר בארץ, וכעת בחודשים הקרובים אינו בנמצא.

• הוסף לסימניות
זה עושה גם בעיות בקיבה... מרחיב אותה או משהו כזה (כי כשלועסים הקיבה מתכוננת לקבל אוכל, וכשזה לא קורה זה לא טוב...)
לא מרחיהב את הקיבה
אבל יש כאלו שזה גורם להם לתחושת רעב כי המח מקבל שדר שקיבל אוכל כי לעיסת מסטיק מעוררת ומייצרת המון רוק ובכך גורמת לקיבה "לחשוב" שהיא צריכה לעכל מזון. הפרשת מיצי הקיבה בעקבות הגירוי גורמת לתחושת רעב.

• הוסף לסימניות
בפיצוחי אמונה בחזו"א 87 יש הרבה חבילות...

• הוסף לסימניות
יש לך?
זה בשביל מה שעושים עם מסטיק - פשוט לועסים.
לא נעים לראות שאנשים ככה חופרים
אך מסטיקים, יש אנשים שזה מציל להם את ההרגשה במצבים מסויימים
אז לעיתים זה באמת צורך גדול
ואין לי מסטיקים בבית..

• הוסף לסימניות
המסטיקים מברכל באמת ראיתי זה איגוד הרבנים ולא בד"צ
מעצבן לא חשבתי בכלל שיש כאלה איגוד הרבנים

• הוסף לסימניות
כולם מתו בסוף. אולי בגלל זה...
ברצינות: זה לא משמין כל כך. אם כבר בעיות שיניים.
אם ההיתי הרבנית קנייבסקי ההיתי אומרת דחיית סיפוקים... עבודת המידות... אבל אני לא אז עדיף שאני אשתוק

• הוסף לסימניות
מאסט בלבד? מה עם מסטיקי מנטוס?
אני היום קניתי מסטיקי מנטוס...
אני לא חושבת שיש עליהם ריקול.
נ.ב.
כל מי שיש לו בבית מסטיקים של עלית
או כל מוצר אחר שיש עליהם ריקול, יכול
להתקשר לחברה ויקבל *2 את התשלום המלא!!
וכמובן גם לאכול אותם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה