רשתות יש לכם איטיות עכשיו עם בזק?

• הוסף לסימניות
אז אין טעם לחכות על הקו? זה לכולם?

• הוסף לסימניות
דיברתי עכשיו עם בזק והם אומרים שזה בעיה של נטפרי , ונטפרי כבר יודעים על הבעיה ומטפלים בה

• הוסף לסימניות
כן,
יותר בשעה האחרונה , לא כ"כ בבוקר

• תודה
Reactions: HMB
  • הוסף לסימניות
גם אצלי יש איטיות נוראית בראוטר של בזק כבר מלפני שלוש שעות
דיברתי עם בזק ואמרו גם שזה בעיה של נטפרי,
נטפרי אמרו לי שהם מודעים שיש בעיה אבל לא יודעים עדיין למה ואין להם צפי...

• הוסף לסימניות
היה בעיה בדקות האחרונות זה נראה שזה נפתר
עריכה יותר טוב אבל לא נפתר לגמרי עדיין איטי

• הוסף לסימניות
לא חושבת שזה נפתר...

1694607545123.png

• הוסף לסימניות
גם לי יש בעיה עם האינטרנט
וכתבו לי מבדיקת מערכת אני רואה שיש חיבור לנטפרי,
קיימת תקלת איטיות/אי ראיית אתרים ללקוחות נטפרי.
הנושא נמצא בטיפול

• הוסף לסימניות
היה היום זוועה!!!
עברנו חזרה ל019
נמאס מבזק.

• הוסף לסימניות
גם אצלי איטי מאוד למרות הסיבים אופטיים.

• הוסף לסימניות
עכשיו הסתדר. לפחות לנו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה