• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

יש לכם בעיות כלכליות? כנסו

בזכות @נזר הבריאה אני שוב כאן, הזרקת לי זריקת מרץ .... תודה!!!
בשם חברתי שראיתי כמה זה חסר לה ואיך שברגע שעצרנו כאן
הכול שם קפא...............................................
אז אנחנו פה שוב בשבילם:

חנוכה שמח לכולם!!!

מקווה שאצל כולכם מדליקים נרות מתוך שפע ושמחה!!
בואו לא נשכח להאיר גם לאחרים
וכידוע שגם שלהבת קטנה
מגרשת את החושך..........

חברתי עדיין בחושך, חושך גדול ומתמשך
בואו נמשיך להאיר להם
אם כבר תרמתם וקשה לכם
אז שתפו עוד חברים ומשפחה

והפעם 3 זוכים בחבילות צילום מקצועיות
ההגרלה תיערך בין כול התורמים מעל 100 ש"ח

מועד ההגרלה ייקבע בהמשך..........

להשתמע
רב-גונית
אופן ההתרמה או בהעברה לחשבון שפרטיו מפורטים כאן:
שם בעל החשבון: שלומית פרנקל
מספר חשבון: 12483
סניף: פאג"י רימונים
מס' סניף: 168

או בכרטיס אשראי ישירות לקרן בוועד הרבנים דרך הקישור המצורף
https://www.matara.pro/nedarimplus/online/?mosad=5776569&groupe=קרן מס' 5094&groupelock=1

שלום לכולם!
חזרתי אחרי חודש של תקלה
שאתר פרוג לא נפתח לי
והיום ברוך השם התפניתי לטפל בזה
לא שכחתי חלילה מההבטחה
להגרלה על חבילות צילום
מחכה לעוד תרומות שלכם
המשפחה ממש משוועת לכול שקל
מצב נוראי מכול הבחינות
אני ממש מתחננת בדמעות
תרמו בעין יפה
כי כרגע נוצר מצב שעלי לערוך הגרלה על
3 חבילות צילום מתוך 6 תורמים
נראה לי עצוב קצת
מה דעתכם?
אולי נעשה כאן איזה מגבית עוצמתית
הלוואי.........

נזכיר שוב את אמצעי התרומה:
אופן ההתרמה או בהעברה לחשבון שפרטיו מפורטים כאן:

שם בעל החשבון: שלומית פרנקל
מספר חשבון: 12483
סניף: פאג"י רימונים
מס' סניף: 168
או בכרטיס אשראי ישירות לקרן בוועד הרבנים דרך הקישור המצורף
https://www.matara.pro/nedarimplus/online/?mosad=5776569&groupe=קרן מס' 5094&groupelock=1

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה