דרוש מידע יש לכם דירה בקריות/בצפון? אתם "משתמשים" בחברת ניהול?

• הוסף לסימניות
מענין אותי לשמוע מה אחרים עושים,
יש לי דירה מפוצלת בקריות, כעת קבלתי בעלות,
העברתי אותה לחברת ניהול,
יחידה אחת מושכרת השניה כעת ממתינה לשוכר, (כשבועיים),
המוכר אמר לי שאין צורך בחברת ניהול והוא עשה זאת לבד,
מחד- אין לי כח לבלאגן והתעסקות עם כל מיני סוגי אנשים ומפחדת שתשאר יחידה ריקה ויצאה שכרו בהפסדו,
מצד שני- חבל על הכסף, בסך הכל מדובר על יחידות חדשות שלא מאמינה שיצטרכו הרבה תיקונים, ועלות של חודש בשנה (כך גובה חברת הניהול) היא לא מעט,
האם יש לכם נסיון?
האם באמת חברות הניהול דואגות שלא יהיה חודשים ריקים כך שסהכ זה משתלם?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
לנו יש דירה מחולקת בקריות.
לא מרוצים ממי שמנהל לנו את הדירה, אבל נשארים איתם רק כדי שבמקרה ולא יהיו שוכרים...וכן שלא יקחו לנו את השוכרים הקימים, מרגישים בזבוז כסף כי הם לא עושים את העבודה, רוב העבודה נופלת עלינו...
והם ממאאוד ידועים בציבור החרדי.
לכן לא יודעת מה להמליץ כי מצד אחד עדיף מישהו שמכיר את האיזור, מצד שני הם לא עושים את העבודה כמו שצריך בכלל.
אולי תחפשו חברה ממש שידועה כאמינה. (לא משנה שגם הם נחשבים לבסדר..)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני גם התחלתי בחברה די מוכרת וידועה,
ולא ככ מרוצה
לכן אני שואלת,
מה אומרים?

• הוסף לסימניות
אני מכיר הרבה שאכלו קש במנהלי דירות
אבל טובים ומצוינים מאד
אני מאד מרוצה מהמנהל דירות שלי (אפילו שיש לי תקופות קצרות שריק, זה רק בגלל שהוא מחפש שוכרים טובים אחרי בדיקה טובה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה