- הוסף לסימניות
תכניות המטבח נמצאות במפת התכנון של הדירה, שכל אחד קיבל.(דוגמא קטנה: במפרט שצרפתם כתוב: אורך ומיקום ארונות בהתאם לתכניות כאשר תכניות מטבח לא הוגשו כלל לרוכשים!!!!)
תכניות המטבח נמצאות במפת התכנון של הדירה, שכל אחד קיבל.(דוגמא קטנה: במפרט שצרפתם כתוב: אורך ומיקום ארונות בהתאם לתכניות כאשר תכניות מטבח לא הוגשו כלל לרוכשים!!!!)
השמצה זולה.
ציפחה הצטרפו אחרי שהכל היה תקוע.
והיה ניתן, ולכאורה גם עכשיו, לצאת בכל רגע נתון, ומי שהיה לו שכל עשה את זה, מי שלקח את ההימור בעיה שלו
תכניות המטבח נמצאות במפת התכנון של הדירה, שכל אחד קיבל.
דיברנו על נושא ההתכתשויות...ומשום מה בעקבות צורת התגובות, והתמצאותכם היתרה בנהלים
יש תחושה שיש לכם איזשהו אינטרס בסיפור - מעבר לאיטרס של הרוכשים- שתהיה תמורה הוגנת לכספם.
אם אכן כך, בשם ההגינות כדאי לחשוף אותו כדי ש"אנשים יבינו במה זה כרוך", כפי שציינתם.
ואם לא, אז כפי שצוין, הדברים נאמרו, והובנו, ומכאן הציבור יאמר את דברו, ע"י חתימותיו בעזרת ה'.
אני באופן אישי רציתי לעזוב, ונתנו לי ועלה לי רק כמה אלפי שקלים שכ"ט עו"דגם זו השמצה זולה,
לא היתה אז ואין אפשרות לצאת ללא קנס גבוה מאד.
אני עצמי ומכירה לפחות עוד 2 רוכשים שהיו מעונינם מאד לצאת, אפילו התחננו לצאת, ולא נתנה להם אפשרות ללא קנב שהעמיד את כל ענייין ה"יציאה" בחוסר כדאיות.
כדאי לבדוק דברים, לפהי שאומרים אותם ללא כסוי.
שוב, אם יש לכם אינטרס פנימי מעבר לאינטרס של הרוכשים שקולם לא נשמע,
כדאי לחשוף אותו למען ההגינות.
מותר לחשוב אחרת בלי אינטרס.שוב, אם יש לכם אינטרס פנימי מעבר לאינטרס של הרוכשים שקולם לא נשמע,
כדאי לחשוף אותו למען ההגינות.
מותר לחשוב אחרת בלי אינטרס.
אבל אם זה הסגנון, אז זו התגובה האחרונה בנושא בעזה"י.
אני מטעם ציפחה...מותר בהחלט לחשוב אחרת, אבל להשתמש במילים השמצה זולה, בלי כסוי
זו השמצה זולה.
ולגבי האינטרס הפנימי לא דובר עליכם, אלא בעיקר על ניק אחר המגיב כאן בצורה קצת חשודה, והתמצאות מעוררת השתאות בהתנהלותם של צפחה,
לפי התגובוה האחרונה שלו, אולי יהיה ניתןו ללמוד שמדובר אצלו בדירה להשקעה,
כך שבאמת לא "בוער לו" כמו שבוער לאחרים, להכנס לדירה נורמלית אחרי שנים של סבל בשכירויות.
כמה משתתפים שם?כדאי רק לדעת שיש וואצפ פון של רוכשים באחיסמך, שהנושא כבר נלעס שם עד דק, והרוב ממש לא חושב בסגנון של העצומה.
קרוב ל-200כמה משתתפים שם?
ואגב, הם היו מחויבים לתת לאנשים לעזוב על פי הסכם השיתוף
וגם בזה אני מתמצא, כן, סוף מעשה במחשבה תחילה!
מעוניין להצטרף, איך עושים את זה?קרוב ל-200
בהחלטהיו מחויבים ולא עמדו במחויבות,
אבל הרוכשים כמובן חיבים לעמוד בהתחיבויות כדי לא לעכב את הפרויקט. -
אני אישית דיברתי איתם, ונאמר לי במפורש ש"לפי חוזה השותפות בקבוצה- יש איסור לעזוב את הקבוצה ללא קנס כספי גבוה - ופצוי לכלל חבריי הקבוצה" - וגם ננקבו סכומים.
אם הם מחויבים והם שקרו, אז משהו כאן נשמע עוד יותר גרוע משחשבנו מלכחילה, לא?
באישי.מעוניין להצטרף, איך עושים את זה?
אז זה באזור הרבעבאישי.
מכל המתחמים בפרויקט של 'ועד משתכני אחיסמך'.
דיברתי על "ראשי הוועד" שיושבים במחשכים, לא על ציפחה,השמצה זולה.
ציפחה הצטרפו אחרי שהכל היה תקוע.
והיה ניתן, ולכאורה גם עכשיו, לצאת בכל רגע נתון, ומי שהיה לו שכל עשה את זה, מי שלקח את ההימור בעיה שלו
סיכום מענייןלסיכום:
לא מדובר על דעת יחיד, אלא על קבוצה גדולה מאד של אנשים, שלא הצליחו להתאגד עד עכשיו.
אחת הסיבות שבקשנו לא להגיב כאן כדי למנוע התכתשויות מיותרות,
הרי תמייד יהיו כמה דעות, ולא חשבנו שכ---לם יהיו בדעתנו
אבל אם נשיג 200 חתימות, נוכיח שמדובר בקבוצה גדולה, שאי אפשר להתעלם מקיומה.
מדובר באנשים שאנחנו מתגלגלים כבר 8 שנים בשכרויות, אנשים שכיום יש להם 4-5-6-7-8 ילדים!!!
וצרכיהם כיום שונים מצרכיהם כזוג צעיר בעת שנרשמו לפרויקט,
זה עצוב וכואב שקולם לא ישמע.
אבל אין טעם בהתדינויות.
אם יושג מספר החתימות הדרוש -יוכח שיש מקום לטענות מהסוג הזה,
ואם לא, אז כמות גדולה של אנשים יאלצו לכופף את הראש בצער למול כח הקבוצה.
ימים יגידו וה' יעזור.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים