- הוסף לסימניות
התחילו בבנית השלדמה קורה עם מתחם E ?
מישהו יודע?
תמונות?
תודה![]()
התחילו בבנית השלדמה קורה עם מתחם E ?
מישהו יודע?
תמונות?
תודה![]()
מי אמר?בנינים A14 ו15 שלפי הנאמר בחברת ציפחה
ולדברי ראש עיריית לוד
יאוכלסו בעז"ה בפסח הבא עלינו לטובה
לאו דווקא על אלה אני יודעמי אמר?
והאם 'דווקא הבניינים הללו?
אתה עדין בעמדתך?אין לי שום בעיה שמישהו ירוויח
כל עוד גם אני מרוויח
מאיפה הבאת חצי שנה?
רוטשילד?
חלומות באספמיא
אם תוך שנה, שנה וחצי יהיה אכלוס
אני אהיה מאושר
אין לי עמדותאתה עדין בעמדתך?
אני גם משתדלאין לי עמדות
כולי תקווה שהאמת אתך.
אני רק משתדל להיות ריאלי
תקרא מה כתבתי למעלהאני גם משתדל
אבל לדעתי מי שעוקב אחרי קצב הבניה המטורף הזה
מאוד ריאלי לומר שיש מצב שבפסח יתחילו איכלוס של חלק מהפרויקט
במקרה הכי גרוע תדהר (שהיא חברה מאוד אמינה) התחייבה שעד ספטמבר 2019 יהיה מוכן
אז קצת אופטימיות![]()
אני קראתי הכל וחשבון פשוטתקרא מה כתבתי למעלה
שלב השלד בבנייה מהיר יותר משלב הפנים
אבל שוב, הלוואי
ספטמבר 2019 זה קצת אחרי פסח לא?, ומאיפה לקחת את התאריך הזה?
תאריך צפי או התחייבות?אני קראתי הכל וחשבון פשוט
תחילת הבניה הייתה בחשוון השנה בתוך10 חודשים תראה מה הקימו שם אני מאמין כל אחד יבחר את דרכו אבל בתור אדם שמתמצא שם קצת חושב כך
זה התאריך צפי של תדהר אם אתה מאוד זקוק אולי אני יוכל לעלות מסמך
צפיתאריך צפי או התחייבות?
אשמח מאוד לראות מסמך
הלוואיצפי
וחבל על הויכוחים המיותרים בעז"ה בפסח תראה שיהיה כבר חלק מהקבוצה מאוכלס מאחל לך שתהיה ביינהם
ביינתים אם יש לך עוד מידע אמין נשמח שתעלה
לילה טוב
כנראה שמה שידוע לך לא מדויקהלוואי
חבל רק לטעת תקוות שווא
על פי הידוע לי
תדהר התחייבו לסיים תוך 24 חודש מעת הזרמת המימון
סיום תהליך המשכנתא לא היה לפני 2.2018 כך שאין התחייבות לסיום לפני 2.2020
וזה לפני האותיות הקטנות
אגב אשמח מאוד אם תראה לי פרויקט כלשהוא בארץ שתוך שנה מתחילת הבנייה החל האכלוס. היינו כחולמים....
לו יהי.כנראה שמה שידוע לך לא מדויק
ולענינו א.זה לא תוך שנה זה שנה ו8 חודש מתחילת הבניה
ב.תבדוק את מחיר למשתכן מתי הדירות היו מוכונת
ג. אני אישית מכיר פרויקטים שנבנו בשנה וחצי
ד.במיוחד שאין שינויים מיוחדים בעבודות פנים
"נחיה ונראה"לו יהי.
כרגע לא טעיתי, אבל הלוואי ואטעה."נחיה ונראה"
תשחזר קצת את התגובות הישנות שלך תראה אם התחזיות שלך היו נכונות או שהם בכלל לא בכיוון ותעשה כבר חשבון עם עצמך
לילה טוב
אתה עדין בעמדתך?
נכון מאוד, השלד הוא השלב הקל יחסית , עבודות הפנים מורכבות וכוללות הרבה יותר תיאומים עם בעלי מקצוע חיצוניים - מנסיון אישי.שלב השלד בבנייה מהיר יותר משלב הפנים
לא לוקחים דוגמא מפרויקט ממשלתי, אין להם בעיות מימון, המדינה דוחפת אותם בכל הכח, והבירוקרטיה מופשטת בקלות.ב. תבדוק את מחיר למשתכן מתי הדירות היו מוכונת
אני לא יודע אם אתה מעודכן אבל גם בפרויקט הנ"ל לא אמור להיווצר בעיית מימוןנכון מאוד, השלד הוא השלב הקל יחסית , עבודות הפנים מורכבות וכוללות הרבה יותר תיאומים עם בעלי מקצוע חיצוניים - מנסיון אישי.
לא לוקחים דוגמא מפרויקט ממשלתי, אין להם בעיות מימון, המדינה דוחפת אותם בכל הכח, והבירוקרטיה מופשטת בקלות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים