??????????????????????????????????????????לציבור הרוכשים באחיסמך!
עם התקדמות הבניה המואצת , ב"ה, מתארגנת בימים אלו קבוצה שתהווה כח צרכני משמעותי ומשפיע לצורך רכישת והתקנת מוצרים הנדרשים בדירה חדשה בצורה מרוכזת (סורגים , מיזוג , מכשירי חשמל שונים ועוד על פי הביקוש)
מטרת הקבוצה לספק מוצרים מצוינים , ממגוון חברות ע"פ הדרישות השונות , במחיר קבוצתי מוזל ביותר .
על מנת לארגן את הרכישות הקבוצתיות באופן הטוב ביותר - נשמח שכל רוכש המעוניין להצטרף ישלח בקשה לכתובת המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> שתכלול שם + פרטים ליצירת קשר , וכן המוצרים שמעונינים לרכוש בעזרת הקבוצה.
המטרה כרגע להשיג את המחיר הטוב ביותר עבור סורגים ומזגנים , כמובן סוגים וחברות ע"פ בחירה אישית , ובהמשך לפי הצרכים להתרחב למוצרים נוספים .
אני בונה על הסעות לבני ברקרציתי לברר בעניין מוסדות לימוד לילדים. האם יש למשהו מושג לגבי בית ספר לבנות, חיידר לבנים, גני ילדים??
מדברים על איכלוס בפסח הקרוב/ בקיץ הבא... אבל האם מאורגנים מהבחינה הנ"ל?
הרי לא נעבור למקום שאין בו מקומות לימוד מתאימים לילדים?!
אשמח לכל מידע בעניין
בתודה מראש
דרכי יושר של קובי רוזנשטיין יפתח את הת"ת הראשון, לפי השמועות.רציתי לברר בעניין מוסדות לימוד לילדים. האם יש למשהו מושג לגבי בית ספר לבנות, חיידר לבנים, גני ילדים??
מדברים על איכלוס בפסח הקרוב/ בקיץ הבא... אבל האם מאורגנים מהבחינה הנ"ל?
הרי לא נעבור למקום שאין בו מקומות לימוד מתאימים לילדים?!
אשמח לכל מידע בעניין
בתודה מראש
??????????????דרכי יושר של קובי רוזנשטיין יפתח את הת"ת הראשון, לפי השמועות.
יש מבנה של ת"ת בבניה.
כמה זמן זה לבני ברק? אני לא מהמרכז...אני בונה על הסעות לבני ברק
30 ק''מ לוקח כחצי שעה לא בפקקים!כמה זמן זה לבני ברק? אני לא מהמרכז...
בדקתי בסוף בגוגל מפות... 26.6 ק"מ 31 דקות. בשעה הזו שאין עומסי תנועה (כך היה מצוין)30 ק''מ לוקח כחצי שעה לא בפקקים!
בבוקר מוקדם אין פקקים וזה 24 קילומטר לתוך ב"בבדקתי בסוף בגוגל מפות... 26.6 ק"מ 31 דקות. בשעה הזו שאין עומסי תנועה (כך היה מצוין)
זה לא מעט לשלוח ילדים בהסעות ועוד בבוקר יכול לקחת פי שניים זמן ובתוך בני ברק בכלל...
תודה. אני בעד לחשוב טוב רק קצת נגד הסעות לילדים... בעז"ה נתפלל לטובבבוקר מוקדם אין פקקים וזה 24 קילומטר לתוך ב"ב
ובעז"ה יהיה הכל
כולנו מתפלליםתודה. אני בעד לחשוב טוב רק קצת נגד הסעות לילדים... בעז"ה נתפלל לטוב
מאיזה מקום חיפשת בגוגל?תודה. אני בעד לחשוב טוב רק קצת נגד הסעות לילדים... בעז"ה נתפלל לטוב
גוגל מפותמאיזה מקום חיפשת בגוגל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים