דרוש מידע יש לכם המלצה על טלפןן אלחוטי מומלץ ?

• הוסף לסימניות
עדיף עם עברית מלאה.
תודה.

• הוסף לסימניות
לי יש מוטורלה 2 שלוחות הוא ממש נחמד...

• הוסף לסימניות
הדגם שלי הוא 3002,
אני נהנה ממנו מבחינת איכות ושמע,
אבל יש 2 חסרונות א. שאני לא מצליח לסנכרן את האנשי קשר בין שני השלוחות,
ב. שאין רשימת שיחות יוצאות...

• הוסף לסימניות
הדגם שלי הוא 3002,
אני נהנה ממנו מבחינת איכות ושמע,
אבל יש 2 חסרונות א. שאני לא מצליח לסנכרן את האנשי קשר בין שני השלוחות,
ב. שאין רשימת שיחות יוצאות...
תודה.
הערות חשובות מאוד.
מעניין בדקתי בפירוט המוצר כתוב שאפשר לשכפל בין השלוחות וכתוב חיוג חוזר ל 10 מספרים אחרונים.

• הוסף לסימניות
אני עכשיו רואה שהאשכול נפתח פעמיים, אין לי מושג למה.
אני עוקב אחרי שתיהם ואין צורך להגיב בשניהם.
תודה.

• הוסף לסימניות
פנסוניק! יש לי עם שלוחה
מעדכן את האנשי קשר אוטומטי בלי בעיה
תפריט מלא בעברית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פנסוניק KX-TGD310 עברית מלאה סנכרון אנשי קשר בשלוחות (קיים גם בודד וגם תוספת שלוחה)
שמרטף (חיוג אוטומטי בזיהוי בכי למספר שמוגדר מראש או לשלוחה השניה)
חזק מאוד ועמיד בנפילות רגילות
שמע חזק וברור
רשימת שיחות יוצאות/נכנסות
בקיצור, הטלפון המושלם!
(יש לנו אותו כבר 4 שנים)

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם שיש אפשרות לקנות מתאם בלוטוס מסלולארי לטלפון אלחוטי מישהו יודע היכן ניתן להשיג

שלמה ברנד@

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה