התייעצות יש לכם המלצה על מדפסת לייזר צבעונית

• הוסף לסימניות
להדפסה ביתית
לא כ"כ חשוב לי איכות ההדפסה או המהירות
בעיקר שיהיה זול וטונרים זולים. ועדיף גם עם סורק. לא צריכה מכונת צילום או פקס.

• הוסף לסימניות
אז איזה הזרקת דיו צבעונית את מציעה לי? עם מחסניות שיספיקו להרבה דפים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש קנון לא משולב, עלה 1700 טונרים במחירים הרבה יותר זולים מהזרקת דיו - אחרי שנים של הזרקת דיו - פתחנו עיניים
באיכות ובמחיר!!

• הוסף לסימניות
יש קנון לא משולב, עלה 1700 טונרים במחירים הרבה יותר זולים מהזרקת דיו - אחרי שנים של הזרקת דיו - פתחנו עיניים
באיכות ובמחיר!!
עדיין 1700 זה מידי יקר לי. כנראה אוותר על הצבע...

• הוסף לסימניות
להדפסה ביתית
לא כ"כ חשוב לי איכות ההדפסה או המהירות
בעיקר שיהיה זול וטונרים זולים. ועדיף גם עם סורק. לא צריכה מכונת צילום או פקס.
אני קניתי ב2200 ואכלתי קש
ואז הסבירו לי שצריך להשקיע הרבה יותר כדי לקבל משהו רציני.

• הוסף לסימניות
טעיתי בבחירת המילים
לא התכוונתי משהו רציני שידפיס אלפי עמודים בחודש.
השימוש שלי היה קצת יותר מביתי.
אבל עדיין לא יותר מ 300 עמודים לחודש.

• הוסף לסימניות
מפרסמים עכשיו מדפסת צבעונית של אפסון ב1389 ש"ח במקום 1690 ש"ח.
שווה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה