דרוש מידע יש לכם המלצה על מיבש כביסה שיחזיק לאורך זמן? עם דגם מדויק

• הוסף לסימניות
היה לי של BEKO ונשרף הכרטיס. אני מודה שיתכן ונכנס מים או משהו כזה לתוכו כי מעליו היו שמים חומרי ניקוי וכאלו
איך שלא יהיה צריכים משהו לא משהו משהו סה"כ מיבש שיעשה את העבודה אך שיחזיק כמה שנים טובות?
יש לכם דגם שעובד לכם עם התנאים הנ"ל ולא עולה על 1400 אנא כתבו אותה פה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם יש לך אופציה להעביר צינור גז- לכי על זה!!
יש לי רינאי כבר למעלה מעשור. כמו חדש!
מייבש מכונה מלאה ורטובה בחצי שעה!!
חיסכון בחשמל ועוד..

• הוסף לסימניות
דגם ?
קישור בבקשה
רק שנייה, מה זה צינור גז? כמו לבישול? מה המשמעות של זה אף פעם לא שמעתי על מייבש על גז
אולי קישור יעזור

• הוסף לסימניות
לא אבל יש לנו בלוני גז אז יצטרכו להזמין כל שני וחמישי ?
לא כ"כ מתאים יש לכם המלצה על מייבש רגיל?

• הוסף לסימניות
דגם ?
קישור בבקשה
רק שנייה, מה זה צינור גז? כמו לבישול? מה המשמעות של זה אף פעם לא שמעתי על מייבש על גז
אולי קישור יעזור
אין דגם
מייבש של רינאי
קונים בחברת פזגז
אם את רוצה אני אתן לך טלפון של טכנאי שמומחה למייבשים האלה מאמינה שאפשר גם לקנות דרכו

צינור גז כמו לבישול בשיפוץ מעבירים מתחת לרצפה כמו כל צנרת או מחוץ לבית או צמודלקיר, תלוי מה המרחק שלו מנקודת הגז הקרובה.

ולמי שתוהה
גם אני עם בלוני גז (גדולים) ואני מזמינה בלון אחת ל7 חודשים ומשתמשת הרבה בגז כולל בלעך בשבתות... לא משמעותי בצריכה אבל לא בדקתי בצורה מאוד מדויקת עם ובלי

• הוסף לסימניות
מצורף קישור למייבש רינאי
דגם ?
קישור בבקשה
אולי קישור יעזור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כנראה כבר לא נמכר כי לא נמצא ברשת לקנייה רק

Zanussi ZTE7100PZ​

גם עליו יש המלצות יחסית טובות
סורי, כתבתי בטעות 2 במקום Z זה אותו אחד שהתכוונתי אליו, כאמור יש לנו אותו כבר 14 שנים(!) והוא עובד מצוין.

• הוסף לסימניות
דגם ?
קישור בבקשה
אולי קישור יעזור
צריך נקודת גז במקום של המייבש.
אם אין, זה עולה כמה מאות (תשלום חד פעמי) להעביר לשם נקודת גז.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה