יש לכם המלצה על תוסף וורדפרס שמסתיר את הכניסה למערכת?

• פותח הנושא rutt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הבנתי שמאד מומלץ במערכת וורדפרס להסתיר את הכניסה לאתר - כנגד בוטים והאקרים למיניהם, בעיקר מכונות.
וכן שיש תוספים שמסתירים את העובדה שהאתר מבוסס וורדפרס.
יש כמה כאלה, ואשמח לשמוע המלצות ממי שכבר התנסה.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא שמע על זה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה תוסף אבטחה קבוע בו אני משתמשת לכל אתר שאני בונה.
מומלץ גם בלי קשר לנושא האשכול.

• הוסף לסימניות
זה תוסף אבטחה קבוע בו אני משתמשת לכל אתר שאני בונה.
מומלץ גם בלי קשר לנושא האשכול.
התקנתי. עושה רושם של משהו מאד מקצועי.
איזה פיצ'רים מתוכו את מפעילה? את הכל?

• הוסף לסימניות
Wordfence, תוסף האבטחה הפופולרי ביותר לוורדפרס, לא ממליץ להסתיר את הכניסה, ז"א - להחליף את הקישור של wp-admin לכתובת אחרת.
יש להם סרטון ארוך על הנושא הזה בדיוק, בו הם מסבירים שזה יכול לגרום להתנגשויות מצד אחד, ולא ממש לעצור תקיפות ברוטאליות (ניסיונות פריצה למערכת באמצעות ג'ינרוט שם משתמש וסיסמה) מאידך.

מה שכן הם מציעים, ועושים זאת מעולה, זה פשוט חסימת המערכת לכמה שעות לאחר 4 ניסיונות כניסה כושלים למשל. הם מאפשרים לך לקבוע את מספר הניסיונות ומספר השעות של הקול-דאון.

מומלץ בחום ללמוד עוד על הנושא לפני שמסתירים את ה-wp-admin.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה