יש לכם המלצות על מעצבת להום סטיילינג מניסיון אישי בלבד?

• הוסף לסימניות
שלום,
כרגע בתהליך בניה ושיפוצים.
יש לי אדריכלית מצוינת.
אך מחפשת מישהי שתעזור בעיצוב ריהוט פונקציונלי, תאורה, בחירת גוונים, בחירת חומרים, יצירת הרמוניה בין האזורים בבית וכו'...
מחפשת מישהי תותחית וגם לא יקרה עדיף שעובדת לפי שעות...
אשמח לשמוע מכל מי שנעזר במעצבת כזו והיה מרוצה..
האם ממליצים לקחת כזה דבר?
כמה זה משמעותי?
אם אתם ממליצים על לקיחת מעצבת, או על מישהי מסוימת אשמח שתנמקו בפירוט מדוע.
תודה

• הוסף לסימניות
חסידה קונסקי
@לימונית
גם אנוכי, אם כי בסגנון עבודות כאלו תלוי ברמת הפניות שלי באותו זמן

אגב, איזה אזור?

• הוסף לסימניות
חסידה קונסקי
@לימונית
גם אנוכי, אם כי בסגנון עבודות כאלו תלוי ברמת הפניות שלי באותו זמן

אגב, איזה אזור?
אזור בני ברק
את ממליצה על חסידה? תוכל י לפרט למה? יש לה פה תיק עבודות או משהו?
אגב, מה המחירים לשעת יעוץ כזאת מישהו יודע?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
חסידה קונסקי מקסימה
נותנת הרבה מידע ומקצועית ברמה
מאד אכפת לה שהעיצוב ישרת את הצרכים של הבית ואת הטעם של הלקוחות
נתנה לי ייעוץ חד פעמי וקיבלתי ממנה המון!
052-7674520

• הוסף לסימניות
ראיתי עבודות מדהימות של תימור שושן.
אבל זה כלכך ענין של טעם..

• הוסף לסימניות
@לימונית
תועפות של טעם טוב ויצירתיות
עיצבה לבת משפחתי (אני גאה להיות המתווכת) בית מהמם.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה