קורונה יש לכם חוש טעם? ריח?- כנסו

• הוסף לסימניות
יש לכם חוש טעם וריח כרגע?
כי לי אין.
וזה סבל בל יתואר!
חשבתם להודות על זה אי פעם? כי אני לא השקעתי בזה יותר מידי מחשבה..
אז הנה,
(וזכות הרבים תעמוד לי להגאל יחד עם כל עם ישראל מהנגיף הארור על כל תסמיניו)

תהילים פרק ק
א מִזְמ֥וֹר לְתוֹדָ֑ה הָרִ֥יעוּ לַ֝יהוָ֗ה כָּל-הָאָֽרֶץ: ב עִבְד֣וּ אֶת-יְהוָ֣ה בְּשִׂמְחָ֑ה בֹּ֥אוּ לְ֝פָנָ֗יו בִּרְנָנָֽה: ג דְּע֗וּ כִּֽי-יי֮ ה֤וּא אֱלֹ֫הִ֥ים הֽוּא-עָ֭שָׂנוּ (ולא) וְל֣וֹ אֲנַ֑חְנוּ עַ֝מּ֗וֹ וְצֹ֣אן מַרְעִיתֽוֹ: ד בֹּ֤אוּ שְׁעָרָ֨יו | בְּתוֹדָ֗ה חֲצֵרֹתָ֥יו בִּתְהִלָּ֑ה הֽוֹדוּ-ל֝֗וֹ בָּרְכ֥וּ שְׁמֽוֹ: ה כִּי-ט֣וֹב יְ֭הוָֹה לְעוֹלָ֣ם חַסְדּ֑וֹ וְעַד-דֹּ֥ר וָ֝דֹ֗ר אֱמוּנָתֽוֹ:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
מדהים.
תודה.!

• הוסף לסימניות
יש לכם חוש טעם וריח כרגע?
כי לי אין.
וזה סבל בל יתואר!
חשבתם להודות על זה אי פעם? כי אני לא השקעתי בזה יותר מידי מחשבה..
אז הנה,
(וזכות הרבים תעמוד לי להגאל יחד עם כל עם ישראל מהנגיף הארור על כל תסמיניו)

תהילים פרק ק
א מִזְמ֥וֹר לְתוֹדָ֑ה הָרִ֥יעוּ לַ֝יהוָ֗ה כָּל-הָאָֽרֶץ: ב עִבְד֣וּ אֶת-יְהוָ֣ה בְּשִׂמְחָ֑ה בֹּ֥אוּ לְ֝פָנָ֗יו בִּרְנָנָֽה: ג דְּע֗וּ כִּֽי-יי֮ ה֤וּא אֱלֹ֫הִ֥ים הֽוּא-עָ֭שָׂנוּ (ולא) וְל֣וֹ אֲנַ֑חְנוּ עַ֝מּ֗וֹ וְצֹ֣אן מַרְעִיתֽוֹ: ד בֹּ֤אוּ שְׁעָרָ֨יו | בְּתוֹדָ֗ה חֲצֵרֹתָ֥יו בִּתְהִלָּ֑ה הֽוֹדוּ-ל֝֗וֹ בָּרְכ֥וּ שְׁמֽוֹ: ה כִּי-ט֣וֹב יְ֭הוָֹה לְעוֹלָ֣ם חַסְדּ֑וֹ וְעַד-דֹּ֥ר וָ֝דֹ֗ר אֱמוּנָתֽוֹ:
חיזקת!

• הוסף לסימניות
למה זה סבל?
חולי קורונה מדווחים שזה החלק הקל והמשעשע בכל הסיפור
כשתמשיכו לאכול עפר [כמו הנחש להבדיל:(] גם בשווארמיה, גם במסעדה החלבית וגם בחלות שבת והחביתה בבית, ככל הנראה תבינו.

• הוסף לסימניות
כשתמשיכו לאכול עפר [כמו הנחש להבדיל:(] גם בשווארמיה, גם במסעדה החלבית וגם בחלות שבת והחביתה בבית, ככל הנראה תבינו.
תודה על ההסבר המפורט
היה לך קורונה בלי טעם או שאתה משער שטועמים טעם עפר?
כי אני עברתי את זה
ויש הבדל גדול בין "אין טעם" לבין "טעם עפר"

• הוסף לסימניות
למה זה סבל?
הלוואי זה היה משעשע :(
זה קשה. מאד, מאד, מאד.
תודה על ההסבר המפורט
היה לך קורונה בלי טעם או שאתה משער שטועמים טעם עפר?
זה לא טעם עפר. זה פשוט בלי טעם, לאכול דף ריק ולבן.
אתה רואה משהו מגרהההההה, מכניס לפה וכלום. כל ביס נראים ככה בערך - :mad:

• הוסף לסימניות
חולי קורונה מדווחים...
וזה לא טעם עפר, זה טעם של מרקם בלי טעם, או כמו ששמעתי מגדירים טעם של קורונה.

• הוסף לסימניות
למה זה סבל?
אולי גברים...
אני כאישה ממש הרגשתי סבל
לא יכולתי להריח אם הבגדים היבשים בסל כבר מכובסים או עדיין לא
הייתי צריכה בכל זמן הבישול לשמור על הסירים כי לא אוכל להריח רגע לפני הגלישה או חריכה
לא ידעתי אם נודף ממני ריח נעים או חלילה לא :eek:
והכי הציק לי פסיכולוגית כאילו חלק ממני התקלקל, כי האף לא סתום אבל פשוט לא עובד
ב"ה אחרי שלושה ימים חזר הריח, אבל חלש, ועד היום כמה שבועות אחרי זה עדיין לא חוש הריח המפותח מאד שהיה לי.
חוש הטעם לא ממש נפגע אצלי, במשך יום אחד היה חוש טעם חלש אבל לא נעלם.

• הוסף לסימניות
אולי גברים...
אני כאישה ממש הרגשתי סבל
לא יכולתי להריח אם הבגדים היבשים בסל כבר מכובסים או עדיין לא
הייתי צריכה בכל זמן הבישול לשמור על הסירים כי לא אוכל להריח רגע לפני הגלישה או חריכה
לא ידעתי אם נודף ממני ריח נעים או חלילה לא :eek:
והכי הציק לי פסיכולוגית כאילו חלק ממני התקלקל, כי האף לא סתום אבל פשוט לא עובד
ב"ה אחרי שלושה ימים חזר הריח, אבל חלש, ועד היום כמה שבועות אחרי זה עדיין לא חוש הריח המפותח מאד שהיה לי.
חוש הטעם לא ממש נפגע אצלי, במשך יום אחד היה חוש טעם חלש אבל לא נעלם.
ושכחת את הטיטולים הגולשים, אין מה שיאותת לך להחליף..
ואני ממש מזדהה עם ההרגשה, הלכתי לבכות כששמתי לב על ה"באג" באף. אני מתקרבת מתקרבת ואין שום ריח...

• הוסף לסימניות
דווקא בעניין טיטולים טוב שכך
כמריחן אוכלים כרוני האסון הכי גדול שלי היה זה שאני אוכל מוצרי גבינה ותוך כדי חושב לעצמי: "אולי זה מקולקל?.."

• הוסף לסימניות
חומר בגוף האדם בשם אבץ מיצר את חוש הטעם והריח וכמגיע הנגיף הוא מחליש את החומר הזה ע"כ יש לקנות כדורי אבץ בחנות טבע כמדומני שבבני ברק ניתן לרכוש ברחוב חזון איש פינת רבי עקיבא בחנות בשם אוס בברכת רפואה שלמה

• הוסף לסימניות
לא משעשע ולא כיף
מי שמדווח ככה, לא איבד חוש טעם וריח.
זה קשה. קשה. קשה
את רעבה נורא, אבל אין תאבון לכלום,
אז את אוכלת כי את חייבת (אבל בוכה תוכ"ד מתיסקול)
פשוט סבל.
אגב, לפעמים אני מרגישה את הטעם אם הוא חזק, נגיד מלוח מאד או חמוץ
אבל לא טועמת.
לא נשכח להעריך את הימים שהכל היה חלק..זה וודאי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה