בקשה יש לכם חסימה של אתרוג?

• הוסף לסימניות
שואלת עבור קרובת משפחה עם סינון של אתרוג.
החיפוש מביא תוצאות אחידות בלבד.
למשל עבור המילה 'שלום',
עולות 7 תוצאות.
בסינון נאמר לה שזו בעיה כללית ולא ידוע מה הצפי לטיפול בה

האם גם לכם זה קורה?

• הוסף לסימניות
שואלת עבור קרובת משפחה עם סינון של אתרוג.
החיפוש מביא תוצאות אחידות בלבד.
למשל עבור המילה 'שלום',
עולות 7 תוצאות.
בסינון נאמר לה שזו בעיה כללית ולא ידוע מה הצפי לטיפול בה

האם גם לכם זה קורה?
אני רואה רק 5 תוצאות

• הוסף לסימניות
אחרי פניות לשירות הלקוחות,
הם אמרו שזה בעיה לכל הגולשים של אינטרנט אתרוג.
הם באמצע לתקן את התקלה, אבל אין להם צפי מתי זה יסתדר...

• הוסף לסימניות
גם לי יש אותה בעיה. כבר הבחנתי בזה ביום שני בערב. עד עכשיו זה לא תוקן.

• הוסף לסימניות
תודה שאתם מעדכנים שזה בעיה כללית כל הזמן חשבתי שזה בעיה רק אצלי לפעמים אני מחפש משהו ולא מגיע לזה ואז אני מנסה לעשות חיפוש בסרטונים ושם זה כן נותן כרגיל

• הוסף לסימניות
זה קורה רק בחיפוש תוצאות בגוגל או גם בחיפוש מוצרים באתרים כמו נקסט למשל?
@yudb

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי חיפוש מוצרים.
זה קורה בתוצאות בגוגל.
תנסי לכתוב כל מילה שתעלה על דעתך תקבלי 5 אולי 7 תוצאות ולא יותר.
כשבעצם את אמורה לקבל עשרות תוצאות.

• הוסף לסימניות
אם אתם מחפשים סרטון אתם יכולים ללחוץ על סרטונים ואז זה נותן רגיל

‏‏צילום מסך (51).png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה קורה רק בחיפוש תוצאות בגוגל או גם בחיפוש מוצרים באתרים כמו נקסט למשל?
@yudb
שאלתי עבור קרובת משפחה.
אין לי מושג...

בכל אופן,
נשמע שכדאי שעוד יפנו על זה, כדי שזה יזוז.
אצל קרובת המשפחה - זה כבר כמעט שבוע...

• הוסף לסימניות
כבר כמה שבועות אין יותר מ5-6 תוצאות בחיפוש של אתרוג.
בשעתו חיכיתי 5 שעות עד שענו לי בצאט. אחרי המתנה לנציג דרך שרות לקוחות הודיעו לי שזו תקלה כללית וצוות פיתוח עובד על זה.
איך ייתכן שעוד לא תיקנו את התקלה? האינטרנט נחוץ לי מאוד לעבודה, ויש רק תוצאות בודדות.
זהו זלזול בציבור הלקוחות. איך אפשר לפעול שיתקנו את התקלה?

• הוסף לסימניות
איך ייתכן שעוד לא תיקנו את התקלה? האינטרנט נחוץ לי מאוד לעבודה, ויש רק תוצאות בודדות.
לגמרי, וממש מעצבן.....
סובלים מזה גם...

• הוסף לסימניות
בשעתו חיכיתי 5 שעות עד שענו לי בצאט. אחרי המתנה לנציג דרך שרות לקוחות הודיעו לי שזו תקלה כללית וצוות פיתוח עובד על זה.
לגמרי, וממש מעצבן.....
סובלים מזה גם...
שלום רב,
בעקבות שינויים בממשק החיפוש שגוגל שינתה, לצערנו חלק מהלקוחות חווים צמצום בתוצאות החיפוש. הנושא ידוע ומטופל בעדיפות ראשונה על ידי צוותי הפיתוח של אתרוג, אנחנו עובדים לפתרון הנושא בימים הקרובים, נעדכן גם כאן ברגע שיעלה.
צוות אתרוג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה