- הוסף לסימניות
לא בטוחאם יש לי אפליקציה אצל חבר שלכן אני לא משתמש כי לא נעי לי כל פעם לשגע אותו לפתוח וכו
עכשיו אני צריך קודם שהוא ימחק את האפליקציה ורק אז אני יוכל להשתמש באימולוטר?
אני רואה שיש אופציה של הוסף משתמש
נערך לאחרונה ב:
לא בטוחאם יש לי אפליקציה אצל חבר שלכן אני לא משתמש כי לא נעי לי כל פעם לשגע אותו לפתוח וכו
אם יש לי אפליקציה אצל חבר שלכן אני לא משתמש כי לא נעי לי כל פעם לשגע אותו לפתוח וכו
אין צורך למחוק את האפלקציהלא בטוח
תכלס אני לא מצליח. אבל עדיי לא ישבתי על זה רציניאין צורך למחוק את האפלקציה
אתה עסוק בטירוף של הביט...תכלס אני לא מצליח. אבל עדיי לא ישבתי על זה רציני
לא ממש.אפשר לא להגדיר לו את הטלפון
וזהו
האמת קצת מסוכן אבל אולי יש אופציה של מייל או משהו כזה
אני הצלחתי פעם אחת להיכנס באימולטור רגיל בלי אימות למצב אמיתי לא רק קריאה. נראה לי החליפו שם ראש צוות טכני ויש בלגןקטע מוזר.
הוא כעת מאפשר לי להכנס לאתר ללא דרישת הוספת אימות באפליקציה.
עשיתי שני פעולות:
1. התקנתי את האפליקציה על האימולטור. (ללא הפעלת האימות!)
2. נכנסתי באתר, דרש הוספת אימות. פתחתי בדף אחר שוב את האתר, וזה ניתק את הישן, לחצתי שוב על כניסה - והופה זה נתן.
מוזר
התקנתי אמולוטור, והתקנתי על זה את האפליקציה של אינטרקטיב,
מה אני עושה הלאה? איך זה סורק את קוד הQR?
www.prog.co.il
ראיתי את ההודעה הזו, ועדיין לא הבנתי,![]()
עזרה - עזרו לאוריה להתמצא ב Interactive Brokers
מרגי'ן זה חשבון עם מינוף. אתה לא צריך את זה. הבנתי שבגדול כאזרח אמריקאי יש מניות שלא כדאי לי להתעסק איתם ויש כאלה שכדאי לי יותר מישראלים. האם תוכל לומר לי בקווים כללים איזה? אני משער ברקשייר לא יהווה בעייה, כי הוא אמריקאי. האם עלי לדעת משהו על מחקי מדד שונים של סנופי?www.prog.co.il
לדעתי לא הבנתם נכון את ההודעה עם הברקודעזרה!
ניסיתי להכנס לחשבון שלי באינטראקטיב ברוקרס [חשבון פעיל, שנתיים+].
תמיד אני נכנס באמצעות סיסמה+SMS
עכשיו הוא פתאום דורש אמצעי אבטחה נוסף, ע"י סריקת ברקוד עם סמארטפון בכל כניסה.
בלי זה הוא לא נותן לי להכנס לפורטל לקוחות!
ב"ה אין לי סמארטפון/טאבלט.
מה עושים??
עוד מישהו נתקל בזה?
לא, אין אפשרות לדלגלדעתי לא הבנתם נכון את ההודעה עם הברקוד
זה לא מפתח כניסה
אלא הצעה שעולה כל פעם להירשם לכניסה עם קוד ביומטרי ולא קוד באסמס
למטה יש 'דלג' לוחצים על זה וחסל
ראיתי את ההודעה הזו, ועדיין לא הבנתי,
1. התקנתי את האפליקציה ונכנסתי לתוכו,
2. כשאני נכנס לאתר הוא מבקש ממני לסרוק את קוד הQR עם האפליקציה,
מה זה אומר ואיך אני עושה את זה?
בעבר היה ניתן להרשם ללא סריקת קוד QR.לדעתי לא הבנתם נכון את ההודעה עם הברקוד
זה לא מפתח כניסה
אלא הצעה שעולה כל פעם להירשם לכניסה עם קוד ביומטרי ולא קוד באסמס
למטה יש 'דלג' לוחצים על זה וחסל
אצלי במייל.איך אני יכול להוריד את אפליקציית המסחר של אינטראקטיב אם יש לי נטפרי?
לולי האפליקציה של IB לא תוכל לאמת את זהותך לצורך כניסה למערכת המסחר.בשביל סריקת ברקוד לא צריך אימולטור (מאד מכביד על המחשב)
עשיתי את זה דרך תוסף כרום שנקרא Aathonticator
לאיזה סיבה יש לי להתקין את האפליקציה או התוכנה של אינטרקטיב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים