נכון, ולמרות שהם יחסית קצת זמן בשוק נשמע שיש להם מלא תקלות ביחס לטינקוהסקר לא כל כך משקף,
כי דרימי נכנסו חזק לשוק לפני שנה וקצת.
אני לא אומרת שהוא טוב, רק מעלה נקודה.
באמת @אשה מעשית !לכל אלו שכבר צברו נסיון בשימוש עם השואבים שוטפים למניהם,
תכלס, לכמה זמן המכשיר מחזיק? עד כמה הוא עדין וצריך שמור עליו?
לפי איך שזה נראה כאן בפרוג, לדרימי לא נגמרות התקלות, מה עם הטינקו יותר חזק ואיכותי?
לא מתחשק לי לשלם כמה אלפים למכשיר שמחזיק פחות משנתיים
אשמח להחכים.תודה!!!!
S5 מעל שנתיים. כבר לא כמו פעם. משאיר אחריו מים, השאיבה פחות חזקה.לכל אלו שכבר צברו נסיון בשימוש עם השואבים שוטפים למניהם,
תכלס, לכמה זמן המכשיר מחזיק? עד כמה הוא עדין וצריך שמור עליו?
לפי איך שזה נראה כאן בפרוג, לדרימי לא נגמרות התקלות, מה עם הטינקו יותר חזק ואיכותי?
לא מתחשק לי לשלם כמה אלפים למכשיר שמחזיק פחות משנתיים
אשמח להחכים.תודה!!!!
לדעתי המכשירים הנשכבים 180 מעלות יותר רגישות.מעניין אותי לדעת האם ככל שהגם של השוטף יותר מתקם המכשיר יותר עדין
או שלהפך חלק מהתקדמות המכשיר זה שהוא גם מאסיבי וחזק יותר וממילא פחו רגיש לפגיעות,
מה דעתכם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים