יש לכם טינקו/דרימי מעל שנתיים? והוא עדיין עובד? כנסו!

יש לי שואב שוטף שהחזיק מעל שנתיים ואני מרוצה ממנו מאוד - איזה דגם?

• טינקו

הצבעות: 12 50.0%
  • דרימי

הצבעות: 7 29.2%
  • אחר

הצבעות: 5 20.8%

• סה"כ מצביעים
    24
  • הוסף לסימניות
לי היה טינקו s3 מעל שלוש שנים עד שהתחיל לעשות בעיות, עכשיו יד לי s7 כבר קרוב לשנה ומרוצה מינקות מאוד!!

• הוסף לסימניות
לכל אלו שכבר צברו נסיון בשימוש עם השואבים שוטפים למניהם,
תכלס, לכמה זמן המכשיר מחזיק? עד כמה הוא עדין וצריך שמור עליו?
לפי איך שזה נראה כאן בפרוג, לדרימי לא נגמרות התקלות, מה עם הטינקו יותר חזק ואיכותי?
לא מתחשק לי לשלם כמה אלפים למכשיר שמחזיק פחות משנתיים
אשמח להחכים.תודה!!!!
באמת @אשה מעשית !

• הוסף לסימניות
לכל אלו שכבר צברו נסיון בשימוש עם השואבים שוטפים למניהם,
תכלס, לכמה זמן המכשיר מחזיק? עד כמה הוא עדין וצריך שמור עליו?
לפי איך שזה נראה כאן בפרוג, לדרימי לא נגמרות התקלות, מה עם הטינקו יותר חזק ואיכותי?
לא מתחשק לי לשלם כמה אלפים למכשיר שמחזיק פחות משנתיים
אשמח להחכים.תודה!!!!
S5 מעל שנתיים. כבר לא כמו פעם. משאיר אחריו מים, השאיבה פחות חזקה.
הבאנו לתיקון לפני תום האחריות על התקלות הנ"ל וטענו לנו שזה רק עניין של החלפת פילטר ומברשת.
תכל'ס זה כבר לא זה....

• הוסף לסימניות
מעניין אותי לדעת האם ככל שהגם של השוטף יותר מתקם המכשיר יותר עדין
או שלהפך חלק מהתקדמות המכשיר זה שהוא גם מאסיבי וחזק יותר וממילא פחו רגיש לפגיעות,
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
מעניין אותי לדעת האם ככל שהגם של השוטף יותר מתקם המכשיר יותר עדין
או שלהפך חלק מהתקדמות המכשיר זה שהוא גם מאסיבי וחזק יותר וממילא פחו רגיש לפגיעות,
מה דעתכם?
לדעתי המכשירים הנשכבים 180 מעלות יותר רגישות.

• הוסף לסימניות
טינקו S5 מעל שנתיים ב"ה
גמני חושבת שהסקר פחות משקף את הדרימי שהתחיל להכנס לשוק רק לפני שנתיים בערך,
נסי לשנות את הסקר לשנה וחצי והוא יהיה אמין יותר.
בכל מקרה מבני משפחה קרובים אני רואה שאצל רובם הדרימי כבר היה בתיקון בשנתו הראשונה והטינקו לא,
הטינקו בעיני קצת יותר יסודי ומוצלח בשטיפה שלו, גם בדגמים הממש פשוטים כמו S3 ו S5.

• הוסף לסימניות
S5 שנתיים
בחודשים האחרונים לא שאב כ"כ טוב
עכשיו הפסיק להיטען
לכאורה לא שווה תיקון כבר

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ודה רבה לעונים,
כל אלו שהחזיק להם הרבה זמן,
כמה פעמים זה יהיה בתיקון?
או שזה שרד חלק בי תיקונים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה