סלולר יש לכם טלפון DOOV? אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
לא חסמתי.
אבל הטלפון לא קורא את האינטרנט בסים. (יש שיחות, SMS אבל בלי אינטרנט.. עובד רק על וויפי)
למישהו יש מושג האם הבעיה בטלפון ??
לדעתי זה משהו בהגדרות של הרשת תשאל בחנות כלשהי.
מה זה המכשיר הזה? נשמע מעניין....
מכשיר חדש?

• הוסף לסימניות
לעוד מישהו יש במקרה את הטלפון הזה ולא מצליח להתחבר לאינטרנט בסים?

• הוסף לסימניות
מקפיצה..
הדיון כאן הוא על הטלפון הזה?

אשמח לשמוע ממי שיש לו איך זה עובד החנות של האפליקציות. יש אפשרות להוריד כל אפליקציה? או שזה בכלל תלוי בגירסה.. בנוסף, הוא תומך ב2 סימים? (כשר ולא כשר)

ובכללי, הוא טלפון מומלץ?
אשמח ממש למידע!

תודה מראש לעונים!!

1729803093059.png

• הוסף לסימניות
הדיון כאן הוא על הטלפון הזה?
כן
אשמח לשמוע ממי שיש לו איך זה עובד החנות של האפליקציות. יש אפשרות להוריד כל אפליקציה? או שזה בכלל תלוי בגירסה.. בנוסף, הוא תומך ב2 סימים? (כשר ולא כשר)
זה תלוי באיזה גרסה את בוחרת.
יש מקום ל 2 סימים, אצלי אישית זה לא עובד...
מהמספר הכשר אי אפשר לחייג וכו'.
ובכללי, הוא טלפון מומלץ?
לא יודעת:(
מצד אחד, הוא טלפון עם הודעות וכו'
מצד שני אי אפשר (לפחות אצלי) להכניס סים כשר.

אני, כרגע משתמשת בשני טלפונים בשביל שני סימים.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה!

מצד שני אי אפשר (לפחות אצלי) להכניס סים כשר.
אני, כרגע משתמשת בשני טלפונים בשביל שני סימים.
וואי זה בעייתי, אני מחפשת טלפון ל 2 סימים והבנתי שהוא כן מקבל 2 סימים..
יודעת אם זה משהו של הטלפון או שלך ספציפי?

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה!

וואי זה בעייתי, אני מחפשת טלפון ל 2 סימים והבנתי שהוא כן מקבל 2 סימים..
יודעת אם זה משהו של הטלפון או שלך ספציפי?
אני לא יודעת...
ניסיתי לשאול גם פה, לבינתיים אף אחד לא יודע.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
איך סוגרים אפליקציות סופית בטלפון הזה?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
איך סוגרים אפליקציות סופית בטלפון הזה?
אם אני לא טועה יש אופציה בעמוד של באפליקציות. יש שם סמליל אפליקציה בצורת חץ ירוק. לוחצים עליו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה