דיון יש לכם ידע פיננסי? ההורים שלכם צריכים את עזרתכם...!

בדקתי את החסכונות הפנסיוניים של ההורים שלי וגיליתי ש...

• היה הרבה מה לשפר!

הצבעות: 24 32.4%
  • היה מעט מה לשפר.

הצבעות: 4 5.4%
  • היה מושלם!

הצבעות: 3 4.1%
  • לא בדקתי. לא נעים לי להציע.

הצבעות: 31 41.9%
  • בקרוב אבדוק.. בל"נ אדווח מה גיליתי.

הצבעות: 3 4.1%
  • הצעתי להורי לפנות ליעוץ.

הצבעות: 9 12.2%

• סה"כ מצביעים
    74
  • הוסף לסימניות
מה לעשות אם אין מישהו שיודע?
כמדומני כבר שאלתי כאן פעם.
מה עושים במצב שיש קרנות השתלמות, פנסיות שונות ומסועפות ואפילו הסוכנים הפנסיונים לא תמיד יודעים מה עדיף.. אחד אומר לשנות מסלול, אחד אומר שזה הכי טוב ואנחנו לא מבינים בזה כדי לדעת מי צודק. ויש כסף שסתם עומד ולא מושקע בכלל.
הציעו לי פה ללמוד על כל זה אבל בינתיים אני בקושי ממצה את הזכויות שלי וממש לא יודעת איך להיכנס לכל הנושאים האלו ולא רוצה להסב להם נזק מחוסר ידע.
וגם יש להם כל מיני דעות ודרישות של פעם - צריך כסף אצלנו למקרה שצריכים לברוח, שוק ההון זה מסוכן, אנחנו רוצים שתהיה נזילות, איפה שיש הרבה תשואה לוקחים דמי ניהול גבוהים וכו'
כאמור ההמלצה היא או ללמוד את הנושא היטב ואז לדעת מה יהיה הכי מתאים ורווחי בשבילכם.
או לפנות לעזרה של מישהו מקצועי בלתי תלוי.

אני לא ממליצה להתייעץ עם סוכן פנסיוני שמרוויח את משכורתו מהחברות שאליהם הוא מפנה את לקוחותיו...
ומה שבדר"כ הוצאת רישיון סוכן לא ממש אומרת שהוא מספיק מקצועי בתחומי ההשקעות...

• הוסף לסימניות
זה לא מגיע בחלל ריק...
נכון מאוד. הם חכמים מאוד ובעלי ניסיון רב, ועם הרבה דברים אני מסכימה איתם
והם גם מבינים הרבה יותר ממני
צריך לעשות את זה ממש בעדינות
ויש גיל (ואופי) שהכיבוד הורים זה להסכים איתם
הם עצמם היו רוצים לשנות, אבל לא יודעים איך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גיליתם שעשקו את ההורים שלכם?! שתפו כאן.
כך ילדים נוספים יאזרו אומץ לצאת לבדיקה.
בדקתי נחרדתי מהעושק
אם יש דמי ניהול מקסימליים למה הם כ"כ גבוהים?!

עכ"פ הצעתי להם שאני אבדוק
ולא היה להם כוח
ולא האמינו לי שאפשר לשפר
ואמרו שהרבה סוכנים עשו כבר את ההכי "טוב"

ואחרי שהתעקשתי גיליתי דמי ניהול מחרידים ומסלול שהוא לא הלכתי ולא רווחי
שיניתי את הכל הסברתי להם את העקרונות

כל זה היה לא נעים
אבל וכי בגלל שלא נעים לי אני אפקיר את הורי?!
היום הם שמחים במה שעשיתי (אז פחות).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה