- הוסף לסימניות
תודה על הברור. כל הכבוד.אבל אין לי מדי פרטים
לא צריך פרטים נוספים. מי שרלוונטי לו- יוכל לברר במקומות שציינת.
תודה על הברור. כל הכבוד.אבל אין לי מדי פרטים
של בחורה בשם ריבקין?יש את רגע קסום
יש נופשון להורים לתינוקות עם נכויות עד גיל 3.
זכור לי שהבן שלך גדול יותר, לא?
בכל מקרה, מנהל העמותה של רפואה ושמחה, מאיר קווין, התחיל לארגן כאלו נופשים,
ויש עוד מעט אחרי שבועות בע"ה.
תפני לעמותה בגוגל, ויתנו לך פרטים.
שעוד לא מקבלים ימי הקלה מהרווחה,
וזקוקים לנופש כמו אויר לנשימה.
את יודעת פרטים לאיזה מצבי נכויות זה מיועד?
לא. קיבלתי בקבוצת המייל של נותנים, אבל זה של ארגון אחר.את יודעת פרטים לאיזה מצבי נכויות זה מיועד?
ואפשר לבוא ביחד עם הילד?
אכןשל בחורה בשם ריבקין?
ויש יד לילד המיוחד שמארגנים שבתות, אבל לכל המשפחה, לא רק להורים.
אני לא מבינה אותך.אשמח אם יש כאן מישהו שקשור לעזר מציון או רפואה ושמחה
או כול ארגון בעל יכולות כי מדובר במשהו שכנראה דורש עלויות גבוהות
@מיכל ב' המקסימה !!!!אני לא מבינה אותך.
כתבו לך שיש כזה נופש, והביאו לך מודעה.
את רוצה דווקא לכל המשפחה?
כי רפואה ושמחה עושים להורים+ הילד.
תרשמי אליהם, לכי, תצאי ותהני.
@כתיב וכתב זה מה שאנחנו מנסים לעשות אבל נראה לי זה מאמץ מטורףכמה שאני מכיר (ואני מכיר ...)
אכן אין מספיק מודעות לעניין מצד ארגוני החסד לפעילות מאין אלו
ההתארגנויות שאני מכיר כחלק ממשפחה שמתמודדת על ילד מיוחד זה קבוצות של אנשים טובים שבעצמם מתמודדים עם ילד מיוחד ,
דוג' קבוצת של''ם ברחובות שזה יוזמה של הורים ברחובות שנתמכים ע''י קרנות והעירייה המקומית ,
@מחזיק מפתחות אשמח מאודשלום וברכה @רב-גונית
אני מורה לילדות נכות ואחת האמהות הלכה לשבת נופש ברמה גבוהה בנתניה לכל המשפחה כולל הילד המיוחד
מחמישי עד שני
אני אברר לך פרטים
נכון ביותריש ל לב ענק!!!
תודה יש לך מספר של יד לילד המיוחד?של בחורה בשם ריבקין?
ויש יד לילד המיוחד שמארגנים שבתות, אבל לכל המשפחה, לא רק להורים.
הם מקסימים, הדרכתי בנופשות הקודם שלהם ואני יודעת שיש עוד אחד החודשיש נופשון להורים לתינוקות עם נכויות עד גיל 3.
זכור לי שהבן שלך גדול יותר, לא?
בכל מקרה, מנהל העמותה של רפואה ושמחה, מאיר קווין, התחיל לארגן כאלו נופשים,
ויש עוד מעט אחרי שבועות בע"ה.
תפני לעמותה בגוגל, ויתנו לך פרטים.
בהצלחה!
ואגב, באמת עד לפני שנה לא היו כאלו נופשונים, ומאיר קווין, (בנאדם מדהים, בעל לב ענק) ראה את הצורך,
והרים את העניין הזה.
והוא בחר דווקא במשפחות עם ילדים עד גיל 3 שעוד לא מקבלים ימי הקלה מהרווחה,
וזקוקים לנופש כמו אויר לנשימה.
חוץ מזה, מקוה שאתם רשומים ל'בלב אחד'. כדי שיהיה לילדים שלך את ימית 2000 בחופש.
054-6940770תודה יש לך מספר של יד לילד המיוחד?
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים