כללי יש לכם לקוחות מחו"ל? איך אתם מסתדרים?

• הוסף לסימניות
האמת לי אין ...

אבל אני שואלת בשם חברה שלי,

יש לה לקוח קבוע שכל תקופה היא מוציאה לו קטלוג מוצרים.
ושאר עבודות גרפיקה - עדכון אתר וכו' וכו'

מה שקורה שהלקוח טוען שזה שהעבודה עוברת דרך המייל וההפרשי שעות והמרחקים וכו' וכו' גוזלים המון זמן.
והעבודה לוקחת חודש שלם.. תיקונים הגהות וכו'
לדעתו העבודה יכולה להתקצר בשבוע,
אם הוא יבוא לארץ למשך שבוע ויקדישו את כל השבוע לעבודה שלו בלבד (ז"א כל שאר העבודות יחכו בצד)
... או ההפך היא תבוא אליו... (טיסות ומגורים וכו' על הלקוח כמובן).

מה אתם אומרים בכלל על הרעיון?

האם גם לכם יש לקוחות שלא בקרבתכם,
שנראה לכם שזה לוקח יותר זמן ממה שצריך או יוצר בעיות אחרות?

או שאתם לא מבינים בכלל מה הבעיה...

האם זה שהיא שמה את שאר העבודות בצד - מעלה את התעריף?

א-קיצר מעניין לשמוע את חוות דעתכם!

שבוע טוב! וחודש טוב!

• הוסף לסימניות
לענ"ד הדרישה הזאת מוזרה. יש מספיק שעות עבודה משותפות לארה"ב וישראל, מ4:00 אחה"צ עד 12:00 בלילה.
ולפעמים גם להיפך, יש מעלה שהשעות לא מקבילות. הוא יכול לתת הוראות להכין דבר מסויים בסוף היום אצלו, ולקום בבוקר לראות את התוצאה.

• הוסף לסימניות
הבעיה שהוא רואה בבוקר את התוצאה - ושוב יש תיקון פה ושם,
ואז שוב לחכות שהיא תתפנה לעבודה שלו.
רוצה שירות vip תיקונים במקום לסגור עיניינים.

• הוסף לסימניות
לי יש לקוחות מחו"ל ומסתדרים יפה
כשזה מגיע לשלבי סיום-תיקונים אני עובדת איתם בשעות אחה"צ ובלילה

• הוסף לסימניות
למה שלא ינסה למצוא גרפיקאי בארה"ב? זה נראה שכסף זה לא הבעיה (אם הוא מוכן להטיס אותה על חשבונו), נראה לי שיש מספיק גרפיקאים ואין מחסור (ב"ה).
חוצמזה היא יכולה להתפנות רק אליו שבוע שלם גם בארץ (לא רק אליו בגלל הפרשי השעות), אבל לא לקחת עוד עבודות מדי גדולות, ושישלם יותר, להסביר לו את זה.

• הוסף לסימניות
גם אני נתקלתי בבעיות עם עבודה עם לקוח מחול (במיוחד אם מדובר במשרד שעובד 7-8 שעות ביום ולא יותר) כל תיקון לקח שבוע.
אין לי פתרון חוץ מלהיות מתואמים מראש לעבוד יום יומיים רצוף סביב השעון.

• הוסף לסימניות
אני עובדת הרבה עם חו"ל, ולא חושבת שיש בעיה, פעם הם ערים לילה, ופעם אני. ומסיימים מהר. (אני עובדת עם מסנגר, כך שאני רואה מיד את ההודעה שהם רוצים לשלוח לי, ומיד מתקנת)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה