יש לכם לקוחות שמבקשים סרט מצויר שיווקי? כנסו>> שיתוף סרטון

• הוסף לסימניות
שלום לקהילת הציירים, בעקרון אני משתתפת פסיבית, רואה עבודות בשביל הכייף מידי פעם ...
רציתי לספר לכם על השרות החדש שלי
ב"ה השתדרגתי ואני נותנת גם שרותי אנימציה להנפשת דמויות (למדתי בקורס אנימציה של פרוג)
מצרפת סרטון שמתפרסם בימים אלו ברשת, זהו סרט האנימציה השיווקי הראשון שלי
העבודה נעשתה באנימייט
למרות שאני אוהבת לשמוע רק מחמאות.., אשמח מאוד גם לקבל הערות!!
אז תודה
אשמח לעבוד בשיתוף פעולה עם קהילת הציירים, אם הלקוח שלכם מבקש סרט אנימציה שיווקי, פנו אלי לקבלת הצעת מחיר משתלמת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
GIFCIF.gif
מתוך הסרטון:
gifcif.gif

קבצים מצורפים

• מחוברים לחיים.mp4
    25.7 MB · צפיות: 170
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לונה!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, זה מרגש מאוד ונוגע ללב.
דבר שני - הביצוע מעולה!! את גם ציירת?

• הוסף לסימניות
זה ממש יפה!
שיהיה הרבה סיעתא דשמיא!!

אמן!! תודה

ההשקעה ניכרת!
תודה רבה!

מאד מרשים.
בהצלחה רבה!
תודה רבה!

דבר ראשון, זה מרגש מאוד ונוגע ללב.
דבר שני - הביצוע מעולה!! את גם ציירת?
תודה ושוב תודה!!
זהו שאני ממש לא ציירת, התמונות הורדו משאטרסטוק ועברו עיבודים קלים באילוסטרטור
אני בטוחה שבציורים עם לב יהודי, זה היה נראה הרבה יותר מרגש, הלואי בפעם הבאה, בעז"ה

ואו!!!
את אלופה.
הוא כל כך מביע!
פול הצלחות!
מלפפון, תודה על התגובה החמה!!

• הוסף לסימניות
מיכל איזה יופי!!
כ"כ שמחה בשבילך, שיהיה לך הרבה סייעתא דשמיה! מקסים ממש!!:D
וואו!! אני מלאת התפעלות!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה